Hlavní obsah
Satira

Kohouta Silvera si Babiš vezme do vlády jako ministra zahraničí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Oficiální Facebook Andreje Babiše

Budoucí premiér s budoucím šéfdiplomatem ČR. Jaroslav Bžoch mu bude dělat náměstka. Silver je expert na Ukrajinu.

Andrej je hluboce duchovním člověkem, rozumí i řeči ptáků, bojuje s křivdou, je napojen na lidi. Kam se na něj hrabe salónní katolík Fiala.

Článek

Jen posměch sklidil Andrej Babiš, když se na Instagramu, Facebooku a síti X objevilo video, kde rozmlouvá s kohoutem. Jak krátkozrací a přízemní jsou posměvači! Babiš rozumí kohoutí řeči stejně dobře, jako rozumí duši svých voličů. A oni zase jemu.

Co kohout Babišovi řekl? Popsal nám to: „Tohle je Silver, nemá rád ukrajinské obilí, protože říká, že je kontaminované. Na rozdíl od Fialy, Výborného a celé party, která ničí naší zemi, že Silver? Co na to říkáš?“

Kohout říká, že je ukrajinské obilí kontaminované, je to expert na Ukrajinu. České orgány kontrolující obilí o ničem takovém nevědí, podle nich je v pořádku. Jenže kontroloři obilí nezobají, zobe je kohout, a ten ví své, stejně jako ví své volič Babiše a stejně jako ví své Babiš, který si kohoutem povídá.

Chápete? Chápe to Petr Fiala a spol.? Nevíme, jestli to chápe šéf ODS a vlády, ale zřejmě to začíná chápat jeho tým. Údajně premiéra nutil, aby i on natočil video s kohoutem, se slepicí nebo aspoň s vrabcem. Pak by se i on napojil na masu českých voličů a preference vlády by vyletěly nahoru.

Na to však Fiala odtušil, že je katolík. No ano, katolík, katolík, a co jako? Teprve pak profesor přiznal: „Kohoutí řeči nerozumím, jsem politolog!“ Nutili ho, ať se kohoutí řeč učí, ale on si postavil hlavu, že ne a ne.

To je ten problém, Babiš umí řeči, řeč ptáků i motýlů. Umí se napojit na voliče. Vzpomeňme, jak šel v lednu 2023 v Praze za Jezulátkem do kostela Pražského Jezulátka. Preláti mu to chtěli překazit, dopoledne dokonce zavřeli kostel, chtěli mu zabarikádovat cestu k Ježíškovi! Tak šel odpoledne a pomodlil se, promluvil si s Jezulátkem. Pár vět a dnes už i papež vyzývá, ať Ukrajina vyvěsí bílou vlajku.

Andrej na sobě pracuje, překonal ublížení. Šest let bere homeopatika na křivdu. A zase, kdekdo se mu směje „haha, ten je blbej, věří na homeopatika“, ale jeho volič ne, jeho volič ví, Andrejovi rozumí, utíká za ním. Bere Fiala homeopatika na křivdu? Nebere. A podívejte na jeho preference…

Babiš je naladěn na kohouta, na voliče, na homeopatika, na celý kosmos. Už před čtyřmi lety ve svém pořadu Čau lidi řekl: „Ve 23:43 byl slunovrat, zatmění Slunce, Měsíc v novu a matka Země a otec Slunce nám vzkázali, že máme spolupracovat, aspoň 4 měsíce.“ Spolupracuje čtyři roky. Spolupracoval už za komunistů.

Jen ti nejosvícenější lidé v Česku si uvědomují, jak hluboce duchovním člověkem Babiš je a jak mocná duchovní energie z něj sálá. Podle posledních informací z ANO si chce vzít Silvera do vlády jako ministra zahraničí, Jaroslav Bžoch bude kohoutovi dělat náměstka. Pokud se ovšem naučí jeho řeč.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz