Hlavní obsah
Satira

Orbán, Fico a pop Andrej zakládají V3, Viktorovu trojku. Upečeno u Zemana

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Oficiální Facebook Miloše Zemana

Jistý Havel inicioval V4, nyní Miloš Zeman spouští V3, Viktorovu trojku.

Zavládne mír. NATO bude mít podskupinu NATO (Národní Aliance tradičních (h)odnot), jejímž cílem bude mírové hnutí

Článek

Vyřešeno, z V4 bude V3. Neustále slyšíme, že Visegrádská čtyřka, kterou vymyslel jistý Havel, ztratila smysl. A tak Miloš Zeman s Viktorem Orbánem, Robertem Ficem a Andrejem Babišem zakládají V3, Viktorovu trojku: Maďarsko, Slovensko a Česko, jen je třeba chvíli vydržet. Celé zaměření V3 je mírové, jakmile bude ustavena, jakmile se Babiš ujme funkce premiéra, rozhostí se mír.

Každý viděl, jak marná byla schůzka V4 v Praze. Zoufalý premiér Polska Donald Tusk po ní honem běžel za prezidentem Petrem Pavlem, ale to podstatné se konalo na návštěvách u Zemana a Babiše. Plánovali program V3.

Za prvé v NATO bude prosazena jeho východní podskupina Národní aliance tradičních (h)odnot, NATO. Zvažována byla Národní aliance Trumpových (h)odnot, ale Trump nepozval Zemana do USA, tak to padlo.

Za druhé, Česko místo stíhaček F - 35 nakoupí bílé holubice, které bude vypouštět ze sídla Babiše v Průhonicích. Agrofert, který nemá s Babišem nic společného, zřídí holubičí chovy, holubice bude státu dodávat. Půjde o armádní zakázku, nebude třeba výběrové řízení.

Za třetí, aby byla šance na mír větší, Babiš vstoupí do pravoslavné církve, stane se z něj pop Andrej. Už si koupil pozlacenou mitru.

Za čtvrté se pro podskupinu NATO změní alianční příspěvky, tři zakládající země (Uhry, Slovensko a Česko) budou prvních 50 let platit nula procent DPH svých zemí.

Za páté se NATO stane mírovou organizací. Jakmile bude nějaký jeho stát napaden jinou zemí, všecky ostatní země přispěchají se svými masovými mírovými shromážděními a mírovými konferencemi, které bude svolávat Babiš do Čapího hnízda, všichni na něj budou mít telefon.

Za šesté členské země NATO nebudou poskytovat žádné zbraně, žádnou vojenskou, žádnou zpravodajskou pomoc Ukrajině, aby se zabránilo vybíjení Slovanů.

Za sedmé Andrej Babiš s Alenou Schillerovou nazpívají rusky píseň Modlitba pro Martu, jež začíná slovy Ať mír dál zůstává s touto krajinou/ zloba, závist, zášť, strach a svár/ ty ať pominou, ať už pominou.

Orbán, Fico a Babiš se zatím nedohodli, zda poletí do Moskvy. Iniciátor Zeman se ze zdravotních důvodů z této mírové cesty omluvil. Prezident Volodymyr Zelenskyj se z neznámých důvodů odmítá účastnit. Ale nevadí, mír je blízko nás.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz