Hlavní obsah
Satira

Rajchl na Hrad! Táta ho fackoval, až chytal druhou o zeď. To dnes chybí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Oficiální Facebook Jindřicha Rajchla

Vůdce musí být obdivován, jinak to není vůdce..

Předseda PROjímačů prohlásil šampón Václava Havla za pseudointeligentní a volá po kvalitním vzdělání z doby před rokem 1989.

Článek

Skvělé vzory nabízí Česko mladé generaci. Mezi ty nejvýraznější patří Jindřich Rajchl, předseda PROjímačů, milovník T. G. Masaryka a vykladač Václava Havla.

Mládí měl těžké, což se nevědělo. Čím si prošel, to naznačil až při protestu zemědělců v Praze, k němuž se připletl zcela náhodou. Oslovil ho tam gymnazista Tobiáš Walter, mluvil s ním před vůdcovými stoupenci. Rajchl ví, že s mladými je třeba pracovat. Student mu však odporoval, proto debatu skončil slovy: „Kdybych já tohle udělal v šestnácti tátovi, tak mně jí vypálí takovou, že tady chytnu druhou o zeď.“

Na to mladík opáčil „tradiční rodina, to je základ“ a vůdce zasmečoval: „A protože ty tyhle základy nemáš, tak jseš tak hloupej, jak jseš, bohužel.“ Tobiáš pak zřejmě tnul do živého, řka „já nemám základy, že mě nemlátil fotr, strašná škoda“ a vůdce dodal: „Já bych si to totiž k tátovi vůbec nedovolil, protože jsem k němu měl respekt.“

Rajchl je silná osobnost, jistě i on někdy otci odporoval, byl tedy fackován a chytal druhou o zeď. A pohleďte, kam to dotáhl! Plný Václavák! Porsche! Právě taková výchova dnes gymnazistům schází. Bít tu holotu, v tom je budoucnost!

Loni 17. listopadu zas youtuber Jan Špaček vůdci nabídl šampón Václava Havla, který „má v sobě hodnoty demokracie, lidských práv“. Rajchla to zaujalo, po demokracii on dychtí. Zajímal se, jak se tam ty hodnoty dostaly? Špaček: „Je tam 77 aktivních látek proti odcházení vlasů, když vaše hlava nevzkvétá…“ Jak tam látky dostal, neprozradil.

To Rajchla dožralo: „Vy, současný studenti si berete do pusy ideály, o kterých vůbec nic nevíte, vy jste je nezažili, vy nemáte nejmenší šajn o tom, co tady před rokem 89 bylo… hrajete si na vyslance těch myšlenek, ale reálně jste jenom neskutečný pozéři, který nezažili, co to je o něco bojovat, a prostě máte plnou pusu myšlenek, který vůbec nechápete… Bohužel to, co jsme dřív měli, skvělý vzdělání, tak se dneska změnilo v pseudointeligenci a vy, co tady předvádíte, je dokonalá ukázka pseudointeligence!“

Je to tak. Havlův šampón je pseudointeligentní a dnešním mladým chybí jak fackování, tak vzdělání z minulého režimu. Nechápou, že by dnes Havel jistě demonstroval po boku Rajchla a Masaryka proti vládě a byl PRO Putina. Rajchl na Hrad! Porsche na Hrad! Pravou výchovu mladým!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz