Hlavní obsah
Satira

Válka klonů: RAKUŠAN III poráží FIALU 2, ANDREJ_Jednička se ve sněmovně zasekává

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Oficiální Facebook Víta Rakušana

VR3 pila v Karviné místo WD-40 pivo.

Analytici ODS vedou spor o tom, jestli vůbec debaty v Karviné a Sokolově proběhly, nebo jestli jde o velmi kvalitní deep fake videa.

Článek

Vedení ODS už nepochybuje, že Starostové do shánění voličů nasadili klony. Přišli na to analytici hlavní vládní strany. Jak? Vít Rakušan (přesněji řečeno RAKUŠAN III, VR3) se prozradil, když zval na Debaty bez cenzury do Sokolova, na druhé setkání s občany, které se odehrálo v pondělí 29. ledna, týden po divoké debatě v Karviné.

VéErTrojka ve videu říká, že „tuhle pozvánku nevytvořila umělá inteligence“, což už je samo o sobě podezřelé. Zároveň nese na zádech cosi jako ruksak. Podle analytiků jde o záložní baterii. Klon VR3 se totiž v Karviné porouchal. Vystupoval sice zcela bez emocí, jak se na klon sluší, ale místo oleje WD-40 pil pivo a panáky, což mu poškodilo vnitřní obvod. Proto ten záložní zdroj na zádech. V Sokolově už vystupoval bez ruksaku, tedy opravený.

Co však udeřilo štáb Petra Fialy nejvíc do očí, byla věta VR3, že „do Sokolova nepřijede klon, ale já z masa a kostí“. „Proč by člověk říkal, že není klon,“ podivoval se analytik Lojza, „řekne někdo z vás o sobě ´jsem z masa a kostí´? Neřekne. Není pochyb o tom, že jediný, kdo by se nás snažil přesvědčit, že není klon, je logicky právě klon.“

VéErTrojka Fialovu týmu zároveň prozradila jednu zásadní informaci, totiž že je skutečně vyrobena z masa a kostí, což by byl malý krůček pro člověka, ale je to veliký skok pro klony. Podle analytika Lojzy, podobně jako u transplantací kůže, jde o maso a kosti prasečí.

Štáb ODS vede spor o to, jestli vůbec debaty v Karviné a Sokolově proběhly, nebo zda jde jen o velmi kvalitní deep fake video. (Podezřelé totiž je, že se kupříkladu do hospody v Mizerově údajně nedostali místní lidé.)

Co vedení ODS znepokojilo nejvíc? Klon Rakušana je na velmi vysoké úrovni, mnohem živější než klon FIALA 2 (PF2), tedy prototyp premiéra, který ODS nasazuje do veřejných vystoupení již tři roky. „Předběhli nás,“ přiznal na utajeném sezení Pavel Blažek, který má PF02 na starosti a řídí ho, „kam se PéEfDvojka hrabe na VéErTrojku.“

„Neřekl bych,“ snažil se oponovat Zbyněk Stanjura v obavě, že Blažek bude chtít peníze na vývoj prototypu PF02. Blažek se nedal: „Stačí se podívat na práci rukou, PéEfDvojka je pekelně prkenná, ale všimněte si, jak VéErTrojka pracuje třeba s půllitrem! Jako pivař to dovedu ocenit.“

Stanjura: „Tak aby bylo jasno, pánové, peníze, které vrazil Agrofert do ANDREJ_Jednička, tak na to my prostě nemáme. A mimochodem, poslední dobou se jim ve sněmovně dost zasekává.“

Blažek: „Tak si prostě půjčíme, chlapi. Vy si totiž neuvědomujete, že co se tu odehrává, je válka klonů.“

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz