Hlavní obsah
Názory a úvahy

Karel s Alenou, peklo rozjedou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované.

Foto: Creative Commons (CC BY-SA 4.0)

Tatíček Andrej už z veřejného života míří pryč a kolbiště, kde se mu tuze nedařilo, přenechal mocné Alence a bujarému Karlovi.

Článek

Nové pořádky do českých zemí je potřeba přivésti, hlásají hned v tlampačích a zlému Fialovu kabinetu samotné peklo předpovídají. I pustili se ihned do díla a lid český zásobují řečmi, jak mocná jsou síla.

Je potřeba ochránit hlavně nebohé babičky a dědečky, kterým se tuze nedaří za vlády Fialovy straničky. Tu na důchody sáhnout se mu zachtělo, aby i pro prostý lid na chleba zůstalo. Alena ladným svým krokem na páva sedá, spát jí vládní prohlášení nedá.

Vzduchem se line její hlas, až Válkovi z toho hrůzou narostl vlas. Na pomoc Karel jí spěchá na svém oři, budou spolu lepší budoucnost tvořit. Jinoch je to jistě zdatný, mnoho funkcí zvládá levou zadní. Spolu tvoří krásný pár, závidět může anglický král.

Fialovo kabinet, do pekla dovést chtějí hned. Vládnout spolu v ruku v ruce, vše hlavně pro důchodce. Valorizace důchodů třikrát ročně, ať státní dluh pěkně roste. Výhodně si půjčíme, za to s Alenkou ručíme.

Na Twitteru příspěvky už frčí, kdo má rozum, vzal už do zaječích. To se nedá, to je děs, je toho už plná zeď. Tamhle vezmem, tamhle dáme, státní kasu rozvrtáme. Na dluh si tu pěkně žít a ostatní neřešit. Jen se neboj babičko, budete mít na mlíčko.

Vládli nám tu mnoho let, od korýtka nechce se jim hned. Budoucnost zářnou nabízejí, tu ovšem pro sebe jen chtějí. Do pekla se vtáhnout nedá, to ze židle Andreje zvedá.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz