Hlavní obsah
Cestování

Cesta do Asie, 20 let poté – 9. 7. 2004, K6 BASECAMP, Pákistán

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: matěj holub

Dolina Nangmah, výhledy z basecamptu pod K6

Deníkové zápisky z téměř roční sólo cesty do Asie, den po dni, dvacet let poté

Článek

Ještě včera večer se souvisle zatáhlo a dnes je totálně hnusně, naštěstí prší s přestávkami, tak se dá alespoň uvařit čaj a něco k jídlu. Kluci přicházejí z aklimatizace v ABC kolem poledního a trochu mě děsí Mára, který je na moréně vidět o mnoho dříve a jak rychle chodí, vypadá to, jako kdyby běžel pro pomoc. A komu jinému než Houbovi, který nebyl vůbec v dohledu, což pocit dokreslovalo. Naštěstí se za chvíli objevuje a všichni si dáváme výbornou kávičku.

Foto: matěj holub

Pohled na okolní krasavice z doliny Nangmah směrem k Amin Brakk

Zbytek dne prozevlováváme střídavě venku, střídavě ve stanu, podle toho, jak počasí dovolí. Navrhuji klukům, že bych jim mohl skočit pro nějaké zásoby, neb vyjádřili obavy, že jim jídlo nevystačí až do konce. Jsou pro, ale nemám nic hrotit a tak uvidíme podle počasí.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz