Hlavní obsah
Umění a zábava

Druhý týden ve vile Big Brother: soutěžící ukazují pravé tváře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Konstantin Iliev, acting as a representative of TV Nova s.r.o. / Wikimedia Commons / CC BY-SA 4.0 DEED

Druhý týden se obyvatelé vily proměnili na kněžny a sluhy. Ženy tak nesměly vůbec nic udělat samy a naopak sluhové dělali za své kněžny, kromě sprchování a použití toalety, úplně vše. Také proběhlo další vyřazení.

Článek

Vila Big Brothera se druhý týden proměnila na palác kněžen a jejich sluhů. Pánem týdne se stal Standa a měl tak možnost bydlet v proskleném pokoji s vlastní koupelnou. Jeho dobrý kamarád Andrej mu během prvních pár chvilek rozbil postel a Big Brother je potrestal tím, že jim sebral peřiny. Což oba nesli statečně, i když si mezi sebou postěžovali, jak se špatně vyspali.

Během týdenního úkolu, kdy pánové byli v rolích sluhů - museli svým kněžnám vykat, všechno provádět za ně, spát s nimi na dvojlůžku a museli je oslovovat „kněžno a jejich jméno“, mohli diváci vidět, že začíná sociální hra, která nemůže skončit mezi některými usmířením nebo přátelstvím. Muži špatně nesli, že nemají v domě žádné slovo, a když něco oni nebo i jejich kněžny udělali špatně, odnesl to jejich rozpočet na příští týden, který ke konci úkolu měli pod 50 %. Jejich finance na potraviny na tento týden budou tak velmi omezené.

Ve vile 21. 11. proběhly druhé nominace a nejvíce hlasů si odnesla kněžna Katrin, druhý byl sluha Katrinin (Andrej) a dále byla kněžna Soňa a kněžna Karolína. Big Brother dal dohromady největší rivaly soutěže - Katrin a Andreje, který jí sloužil. I přes všechny jejich neshody a hádky zvládl Andrej úlohu sluhy Katrinina dobře. 25. 11. proběhlo vyřazování, které bylo velmi těsné mezi Katrin a Andrejem. Nakonec o cca 5 procent vypadl Andrej a vila se rozdělila na dva pomyslné tábory - ti, co chtěli Katrin a ti, co chtěli Andreje. Zatím co první skupina se raduje, druhá skupina strašně nadává a doufá, že falešná Katrin vypadne příští týden.

O tom, kdo vypadne, můžou hlasovat diváci vždy od středy do soboty v mobilní aplikací Big Brother, která je zdarma.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz