Hlavní obsah
Umění a zábava

Třetí týden ve vile Big Brother: spolubydlící bojovali o přežití

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Konstantin Iliev, acting as a representative of TV Nova s.r.o. / Wikimedia Commons / CC BY-SA 4.0 DEED

Třetí týden ve vile se vyostřuje. Katrin opět vyhrála duel a všechny spolubydlící navádí proti Standovi i Terce.

Článek

Soutěžící ve vile mají jako týdenní misi „přežít“. Nikdo jim neřekl, jak takové přežití má vypadat, takže zatím co jedni se snaží, aby ve vile měli co jíst, druzí taktizují a chtějí všechny na svou stranu, aby se nedostali do duelu.

Paní domu se stala Tereza, která vyhrála soutěž „udržet vajíčko na tyčce“. Big Brother si pro ni připravil několik neoblíbených akcí, které ve svém týdnů musela uskutečnit - například, že musela jít a do beden, které dostala ve zpovědnici, sebrat všechno jídlo, které zbylo z druhého týdne. Tento krok nejvíce sebral Zoe, která se tak rozpovídal o svém smutném dětství, které znovu zažívala tím, že měli najednou málo jídla. Paní domu si také mohla určit pravidlo, které se ve vile bude dodržovat. Tereza zvolila slušnost a stala se tak středem pomluv, protože jak tam jiní spolubydlící zmínili, tak ona podle nich mluví nejvíc sprostě.

Třetí týden se do nominací dostal Roland s největším počtem hlasů, protože použil vulgární slovo na ženu. Druhá byla Katrin, další byla Ella a Zoe. Katrin, kterou označila za manipulátorku i maminka Tarika, si hodně obyvatel vili omotala kolem prstu, a proto nebylo divu, že vypadl jeden z nejsympatičtějších hráčů Roland.

Čtvrtý týden bude velmi zajímavý, protože ve vile budou dva paní domu.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz