Hlavní obsah
Umění a zábava

Když se princ Harry ženil

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Milan Lajdar

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu

Jó, to bylo slávy! Oblíbená, ale poněkud „černá ovce rodiny“ se konečně usadí… Jen na starší rozvedenou americkou nevěstu s hereckou minulostí a trochu tmavší pletí se řada fandů Harryho dívala lehce překvapeně.

Článek

Princ Harry má v kolekci Funko Pop s názvem The Royal Family samostatně stojící figurku v modrém obleku s rukou v kapse saka (č. 6). Ale velice brzy byl uveden do prodeje svatební pár – Harry a Meghan. Přesně dle skutečné autentické fotografie. Právě tyhle maličkosti příznivce postaviček Funko Pop velice baví – realistické ztvárnění včetně malých detailů, ale v roztomilé, ale výstižné minimalizaci obličeje.

„Náhradník“ Harry je zatím poslední samostatnou figurkou Funko Pop z královské rodiny. Číslo jedna má královna Alžběta II., po ní následuje v té době ještě princ Charles (č. 2), dále princezna Diana (č. 3), princ William (č. 4), jeho manželka Kate (č. 5) a princ Harry (č. 6).

Novomanželský pár v sérii Funko Pop žije svým poklidným statickým životem obvykle někde na poličce; skuteční manželé to mají díky svým rozhodnutím asi o poznání složitější. Každopádně je zajímavé, že princ Harry z poslední pozice žebříčku královské rodiny má na rozdíl od ostatních své samostatné figurky rovnou dvě! Osobně mu velice fandím.

Milan Lajdar

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz