Hlavní obsah
Lidé a společnost

Marek Slouka a reportáž v České televizi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Mira Slouka

Reportáž v ČT 168 hodin

V dnešním článku bych se rád vrátil k zlomovému bodu jeho youtuberství, díky kterému Marek získal spoustu nových sledujících…

Článek

S Markem jsme už přibližně rok natáčeli videa, zdokonalovali jeho projev, techniku natáčení, začali pracovat se scénářem. To vše se nám podařilo zúročit díky velké empatii a ochotě paní Nory Fridrichové, která naši snahu o zviditelnění vyslyšela a vyslala za námi tým České televize.

Bylo to jak z filmu. Ve středu telefonát od produkce a ve čtvrtek již redaktor s kameramanem České televize na místě. Je pravda, že nejvíce nervózní jsem byl já, protože mluvit na kameru je moje noční můra. Nicméně jsme vše nakonec, i díky profesionalitě týmu, zvládli.

Pro Marka byl nejtěžší dialog s panem Mikulem, protože opravdu velmi těžko hledá slova do vět. Dokáže obstojně číst text, ale na otázky redaktora nebyl schopen odpovědět. Snažili jsme se mu nějak pomoci, ale to moc dobře nešlo. Naštěstí velmi citlivě v reportáži vybrali tu nejlepší část z rozhovoru.

Tak už nebudu zbytečně psát a pojďte se mrknout, jak se Marek ocitl v reportáži ČT v pořadu 168 hodin.

S úctou,

Miroslav Slouka a jeho syn Marek Slouka

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz