Hlavní obsah
Umění a zábava

Česko na grilu je nový pořad televize Prima. V hlavní roli opět sprostý a arogantní Pohlreich

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay/public domain

Televize Prima dnes odvysílala svůj první díl pořadu Česko na grilu. A v hlavní roli nemůže být nikdo jiný než sprostý a arogantní Zdeněk Pohlreich, který neví, co je slušné. Soutěžní dvojice z něho mají strach a on dává najevo, kdo je tady šéfem.

Článek

Začala další kulinářská show Česko na grilu, která byla dlouhou dobou mezi diváky opravdu očekávaná. Všichni se těšili na to, že se konečně ukáže něco nového, co se bude dát znovu sledovat. Jenže v podstatě je to o tom, že se deset rodin přijde ukázat do televize, že umí grilovat, a to je vše. Myslím si, že tato show není ani o tom, jak kdo umí vařit a jaká jídla nám připraví, ale o tom, kdo je hlavní hodnotitel. A to je velice obávaný kuchař Zdeněk Pohlreich, který na nikom nenechá nit suchou, pokud se mu něco nelíbí.

Deset rodin a deset náročných dílů

Celá show má být o tom, že se lidé ukáží, jak umí vařit na grilu. Mohou to být téměř jakákoliv jídla, která se dají připravit v přírodě a kterými mohou soutěžící zaujmout porotu. Dvojice soutěžících, skládající se z vášnivých amatérských kuchařů zamilovaných do grilování, jsou utvářeny z přátel, rodinných příslušníků nebo partnerských dvojic.

Celá soutěž nám představí deset epizod a deset týmů, které se budou muset probojovat náročnými úkoly v omezeném čase. To vše pod bedlivým okem poroty, která po dokončení hlavního úkolu ochutná všechny pokrmy a ty nejméně úspěšné posílá do dalšího kola soutěže. Do takzvaného rozstřelu. Účastníci nebudou vařit pouze pro porotce, ale i pro pozvané hosty, kteří posléze posoudí jejich kuchařské dovednosti a rozhodnou o tom, kdo se stane mistrem dne.

V hlavní roli opět sprostý a arogantní Pohlreich

To ale není vše. V hlavní roli je opět arogantní Zdeněk Pohlreich, který se rozhodně s ničím a nikým nepáře. Na rovinu říká, co si myslí a vůbec mu přitom nevadí, že je sprostý. I v prvním díle této soutěže se rozhodl, že ukáže, kdo má hlavní slovo. Jakmile promluvil, všichni znejistěli a měli strach, co jim zase řekne. Zdeněk Pohlreich kritikou rozhodně nešetřil, neustále mluvil sprostě, kritizoval kdejakou hloupost a ukazoval, že nikdo nemá lepší znalosti než on.

„Jídlo, které nám připravíte, musí být perfektně vyťukané, musíme si z něj zkrátka sednout na prdel,“ řekl například soutěžícím. „Nejhorší slovo v gastronomii je slovo snad. Pak mě ještě sere možná,“ nezdráhal se použít sprosté slovo. „To se nám budou ráno u prdele rojit včely.“ Jak se ukázalo, hodně lidem jeho sprostá slova vadila, protože tuto show mohou sledovat i děti, které poté neví, co se smí říkat a co nikoliv. Možná by se příště televize Prima měla zamyslet nad cenzurou anebo tomuto vyhlášenému kuchaři říct, jak se má v televizi chovat.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz