Hlavní obsah

Charlote Štiková se vdala za bývalého vězně. Matka prodala informaci médiím za pořádný balík peněz

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Foto: Nextfoto.cz-zakoupená licence

Měla to být velkolepá svatba, o které se bude mluvit jen v superlativech. Utajené místo, obřad jen pro úzký okruh hostů a noc v romantickém resortu, kde vládne takový klid, že i přes den slyšíte spadnout špendlík.

Článek

Když se ale o svatbě dozvěděly i další redakce, které na místo poslaly své fotografy a novináře, Monika ztratila nervy. Začala je agresivně vyhazovat a dokonce jim vyhrožovat! V kuloárech se už nějakou dobu šuškalo, že tento pátek se uskuteční svatba Charlotty Štikové a Martina Štefana, kteří se zasnoubili po pouhých několika dnech známosti. Zpočátku kolovaly zprávy, že obřad proběhne na městském úřadě v centru Prahy, uvádí redakce Expres.

Podle všeho šlo pravděpodobně o pečlivě promyšlenou zástěrku, která měla zabránit přítomnosti některých nechtěných hostů. Mezi nimi byl i otec nevěsty Michal Štika a sestra Ornella s rodinou. Ti dopředu oznámili, že kvůli agresivnímu chování Moniky Binias na svatbu nepřijdou. Zdá se, že jedním z důvodů pro uvedení nesprávné adresy svatby bylo i to, že Monika Binias se za každou cenu snažila prodat svatbu své dcery bulvárním médiím.

Svatba se proměnila v naprosté fiasko

Velký den Charlotty Štikové se však nakonec proměnil v trapnou aféru, a hlavní viník byla podle informací maminka nevěsty, Monika Binias. Ta údajně za nemalou částku nabízela exkluzivní pokrytí svatby několika médiím. Na svatbě své mladší dcery chtěla vydělat co nejvíce peněz, a jak se zdá, podařilo se jí tuto událost velmi dobře zpeněžit.

Podle informací, které na svém webu uvedl deník Expres, v uplynulých dnech sama Monika Binias kontaktovala několik redakcí s nabídkou exkluzivity za 100 tisíc korun. Tato částka představuje přesně polovinu toho, co loni dostala Agáta Hanychová za exkluzivní pokrytí své svatby s Jakubem Dopitou, což Hanychová veřejně přiznala ve svém podcastu, uvádí portál Blesk.

Nejprve pozvala známé redakce, poté je vyhazovala

Monika Binias si podle všeho plácla s webem extra.cz, což bylo zřejmé z jejího chování před obřadní síní. Jako smyslů zbavená vyhazovala novináře a hrozila jim přivoláním policie. Výjimku měli jen novináři z portálu eXtra.cz. „Kdo není z Extra, okamžitě ven! Hned! Nechci, abyste fotili,“ křičela rozzuřeně Monika Binias na chodbě před obřadní síní. V tomto nevhodném chování ji podporoval i ženich Martin, který se novinářů agresivně vyptával, odkud pocházejí.

„Jestli neodejdete, zavolám fakt městskou! Běžte někam, nemáte tady co dělat, do hajzlu,“ křičela Monika Binias na fotografy těsně před obřadem. Vůbec nechtěla slyšet jejich vysvětlení, že z veřejného prostranství nemá právo nikoho vyhazovat. Její manžel ani není žádný svatoušek. Martin Štefan nemá úplně čistou minulost. V roce 2016 byl totiž hledaný policií kvůli útěku z vězení. „Hledaný vězeň nebyl odsouzen k trestu odnětí svobody za násilnou trestnou činnost, ale za trestný čin maření výkonu úředního rozhodnutí. Přesto však platí, že by se ho nikdo neměl pokoušet zadržet na vlastní pěst,“ uvedl tehdy policejní mluvčí Tomáš Hulan pro Novinky.cz.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz