Hlavní obsah

Hell's Kitchen by se před 22. hodinou vysílat neměl. Diváci slyší neustálé vypípávání sprostých slov

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: TV Nova/ se souhlasem k publikaci

Soutěž Hell's Kitchen byla sice očekávaná, ale dle názorů sledujících je něco špatně. Soutěž má být o vaření a kvalitách soutěžících, ale ti zatím ukazují něco zcela jiného.

Článek

Televizní show Hell's Kitchen dnes převedla svůj druhý díl, ale ani ten diváky očividně nezaujal. Velkým problémem je totiž vulgarita soutěžících, která se musí neustále vypípávat. Reality show Hell's Kitchen přináší do televizního vysílání nejen kulinářskou soutěž, ale také dávku intenzivních emocí a nevybíravého jazyka. Pro mnoho diváků je právě Kašpárkova upřímnost a ostrý slovník důvodem, proč tuto show sledují. Avšak neustálé vypípávání sprostých slov během večerního vysílání před 22. hodinou je rušivým elementem, který kazí celkový zážitek z pořadu a vyvolává otázky ohledně jeho vhodnosti pro tento časový slot.

Hell's Kitchen by se před 22. hodinou vysílat neměl

Jedním z hlavních problémů pořadu Hell's Kitchen před 22. hodinou je skutečnost, že tento časový úsek je považován za rodinný, kdy k obrazovkám usedají i děti a mladší diváci. I přes snahu cenzurovat nevhodný jazyk se pořad nevyhýbá intenzivním scénám, které mohou být pro některé diváky nepříjemné. Neustálé vypípávání navíc narušuje plynulost dialogů a může způsobit, že diváci ztrácejí nit příběhu nebo přicházejí o klíčové momenty interakce mezi soutěžícími.

Vysílání pořadu v pozdější hodině by pomohlo eliminovat tyto problémy a zajistilo by, že obsah bude přístupný především dospělému publiku, které na něj cíleně míří. Dalším argumentem pro přesunutí Hell's Kitchen do pozdějšího vysílacího času je respektování diváckých preferencí a zajištění kvality televizního zážitku. Neustálé cenzurování sprostých slov snižuje autenticitu show, která je jedním z hlavních důvodů její popularity. Diváci, kteří si pořad oblíbili, očekávají, že budou mít možnost sledovat nezkreslený projev a přímé reakce účastníků. Pozdější vysílací čas by nejen chránil mladší diváky před nevhodným obsahem, ale také by poskytl dospělému publiku možnost užít si show v její plné podobě, bez rušivých zásahů.

Zdroje: autorský text, Freelite.cz, TV Nova

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz