Hlavní obsah

Milan Šteindler měl doma hotové peklo. Jeho temperamentní žena ho denně týrala

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto.cz-zakoupená licence

Herec Milan Šteindler se kdysi přiznal, že má rád dominantní ženy. To asi ještě netušil, na koho ve svém životě narazí. Jeho žena Jana to ale naplňovala víc, než by bylo milé. Došlo k i domácímu násilí.

Článek

Se svojí až příliš osudovou ženou se Milan Šteindler seznámil v době, kdy studoval FAMU. Jana, která se tehdy jmenovala Matulová, pocházela ze Slovenska a chtěla se tam vrátit poté, co dostuduje školu v Praze. Podlehla ale Milanovu kouzlu natolik, že si ho vzala, otěhotněla s ním a po mateřské dovolené se i vzdala plánované kariéry. K prvorozenému synovi tak posléze přibyla i dcera.

Chtěla ho zabít popelníkem, nebrala si žádné servítky

Vztah manželů ale nebyl dokonalý, ale poměrně dlouho se jim dařilo tuto situaci zvládat. Nejspíš byl rozdíl i v předchozích životních zkušenostech. Zatímco Jana byla z rodiny, která držela pohromadě, Milan pocházel z rozvedené rodiny, kde se rodiče hádali. Milan ale na své ženě vždy oceňoval, že je otevřená, temperamentní a energická.

Někdy to ale přeháněla. Jednou prý po něm z osmého patra hodila popelník, který ho minul o pouhého půl metru. Jindy mu z legrace nasadila zápasnický chvat tak silný, že ho málem udusila. Stále to bral ale jako projevy jejího temperamentu. Vše se ale zhoršovalo a tyto stavy nepřestávaly. „Denně byl na pořadu řev a agrese. Fackovala mě, škrtila, mlátila mě pěstí, kopala mě mezi nohy. Když jsem jen zvedl ruce, lehla si na zem a křičela: Děti, tatínek bije maminku,“ řekl v jednom ze svých rozhovorů.

Svou ženu nakonec zažaloval a nenechal si nic líbit

Jana Šteindlerová, která na manžela fyzicky zaútočila, řekla, že se to stalo během divadelního představení. Její manžel totiž říkal publiku, jak se z něho snaží jeho manželka dostat peníze. Za to mu vyrazila zub a narazila krční obratel. Svou ženu nakonec herec zažaloval. Byla za napadení odsouzena ke třem měsícům podmíněného trestu s odkladem na rok a půl. Krátce před odchodem z vlastního domu, který ženě a dětem nechal, však čelil dalšímu problému.

Jeho žena zákeřně zaútočila i na jeho intimní místa. Už dlouho se před ní zamykal v pokoji, ale když na to zapomněl, ve spánku mu polila rozkrok lepidlem. Jejich manželská válka pokračovala i poté, co herec odešel z domova. Když už to došlo tak daleko, herec podal žádost o rozvod a ze svého domu si tajně odvezl většinu věcí.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz