Hlavní obsah
Názory a úvahy

Nemotorný Maršálek a věčně protivný Adamczyk. A na to se každou sobotu musíme dívat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: ČT-Pořad Stardance/se svolením

Přibližně před měsícem začala taneční soutěž Stardance. Ale zábava to určitě není, alespoň ne pro mě.

Článek

Taneční soutěž Stardance běží již od roku 2005. Od té doby se na tanečním parketu vystřídalo mnoho hvězd, které se dokázaly probojovat až do samotného finále, kde někteří z nich zvítězily. Ovšem letošní rok je šílený, alespoň co se složení hvězd týče. A proč? Protože se musíme dívat na neustále naštvané, nemotorné a znuděné tváře. A to se netýká jen porotců, kteří se musí několik minut v kuse soustředit na taneční kreace, které naši účinkující předvádí, ale mluvíme především o těch, kteří tančí. Namísto úsměvu, dobré nálady a energie se díváme na ty, které to vysloveně nebaví a přišli sem se špatnou náladou, kterou následně ventilují na všechny kolem sebe. Naštěstí vždy situaci dokáže zachránit pohotový moderátor Marek Eben, který všechny přítomné rozesměje originální hláškou, kterou v pravý moment vymyslí a vyřkne.

Nemotorný cukrář

Ano, Josef Maršálek není žádný zdatný tanečník. O tom svědčí i diskuze na sociálních sítích, kde lidé nemohou pochopit to, jak se někdo takový dokáže v soutěži udržet. Jenže, ve všem jsou sympatie, ale také hlasy diváků. Porota po každém jeho tanci kritikou nešetří, ale očividně to ničemu nevadí Proto musí neustále odcházet dobří a nadaní tanečníci, kteří jsou sice diváky oblíbení, ale nepřinesou takovou show, jako právě Pepa Maršálek, který se po tanečním parketu spíše prochází, než aby tančil. Ale dokud nás to bude bavit, budeme se na to muset dívat. Jediné, co je velkou výhodou, je jeho dobrá nálada, kterou do tohoto pořadu vnese. Další plus, co Pepovi Maršálkovi hraje do karet, jsou prý dobré buchty, které každý týden do pořadu přinese.

Naštvaný Adamczyk

Další, na co se neustále musíme dívat, a to opravdu každou sobotu, je neskutečně naštvaný Marek Adamczyk, který se pokaždé tváří jako bůh pomsty. Podle všeho mu nedělá dobře chvála jeho manželky Evy Adamczykové, která si vede opravdu dobře. Za to Marek Adamczyk od poroty slýchává kritiku, neustále připomínky a chvály se prozatím nedočkal. Naposledy ho porota kritizovala za to, že během tance paso doble byl neustále napjatý, netvářil se tak, jak měl a k tomu všemu si tanec podle slov Taťány Drexler vůbec neužíval.

Můj osobní názor je takový, že Marek přijal pozvání do soutěže jen proto, aby se mohl utkat se svou ženou. Považoval to za jakýsi rodinný souboj, který se ale nevyvíjí tak, jak si zřejmě představoval. Nečekal však, že by se Eva mohla stát úspěšnější a oblíbenější. Nyní se jeho uražené ego musí s touto situací vyrovnat, ale vůbec mu to nejde. Toho si všimli i diváci, kteří o tom neustále diskutují na sociální síti Instagram. Snad se jednoho dne i Marek začne usmívat a začne kolem sebe šířit pozitivní energii jako Josef Maršálek.

Zdroj: Autorský text

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz