Hlavní obsah
Umění a zábava

Když si příťa čvachtá a chystá se tuleníčko, berte nohy na ramena

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Freepik

Všímejte si změny slovníku své partnerky. Dost možná se na vás něco chystá!

Článek

Člověk nemusí nutně umět věštit budoucnost, aby zjistil, že něco není v pořádku. Je to stejné jako s autem. Pokud začne motor vydávat podivné zvuky, všichni víme, že se dříve stane něco špatného. A stejné to může být s našimi partnerkami. Pokud začnou „vydávat podivné zvuky“, také se na nás něco chystá. Těmi zvuky je myšlena změna slovníku a tím následkem fakt, že vaše partnerka chce být maminkou (teda vlastně mamYnkou – speciální terminus technicus).

Čvachtal sis?

Každodenní teplá večeře, ta ještě nemusí nic znamenat. Jsou ženy, které rády vaří, které rády potěší svého muže teplým jídlem. Ale poslouchejte pozorně. Jakmile se v hovoru vaší partnerky objeví slovo „čvachtal“, zpozorněte. Čvachtal sis v překladu znamená: Chutnalo ti? Pokud tento standardní společenský dotaz nezvládá vaše partnerka vyslovit normálně, buďte na pozoru.

S příťou a manžou

Dokud vás oslovovala jménem, nebo nějakou víceméně standardní milou zdrobnělinou či zkomoleninou, nebyl důvod propadat panice. Jakmile se ale ve slovníku vaší partnerky objeví slova „příťa“ nebo „manža“, měla by se vám v hlavě rozblikat červená kontrolka. V překladu to znamená přítel a manžel, to, kdybyste si nebyli jisti.

Bude tuleníčko

Ať si tomu každý říká, jak chce. Někdo jde dupat jako králík, jiný štípat bambus, jiný brousit… Ale jakmile vám, vaše partnerka nabízet „tuleníčko“, je dobré zpozornět. Význam tohoto slova je jednoduchý. Ano, tušíte správně, je to prostě sex. Základní lidská potřeba, která nepotřebuje dalšího komentáře.

Mám dálnici (nebo přišla mrcha)

Až tohle uslyšíte, bude vaše partnerka nadšeně mávat těhotenským testem v ruce. Jestli si myslíte, že to znamená cestování, nejste úplně vedle. Jde ale o cestu vaší nejrychlejší spermie na to správné místo. A ona „dálnice“ není nic jiného, než dvě čárky na těhotenském testu – prostě to prý vypadá jako silnice.

V tom lepším případě (pro vás) může ještě nastat situace, kdy se partnerka zmíní o tom, že zase přišla „mrcha“. Jestli to nechápete, vysvětlím. Vzpomeňte si na svá pubertální léta a vtipy o tom, že přijela teta z Červeného Kostelce. Nebo prostě krámy. Už chápete? Ano, „mrcha“ je menstruace. Tedy, jásejte – těhotná není a mamYnka z ní zatím nebude. A mimochodem - teď máte tu úplně poslední šanci bouchnout do stolu!

Jsem dětka

Jako by bylo něco divného na tom, že by řekla že máte jedno dítě, nebo dvojčata či trojčata. Ale vaše paní teď začne říkat, že je „jednodětka“, „dvoudětka“, „třídětka“. Proboha, proč?

Jedeme k mudře

Řeknete si, že asi k někomu chytrému, kdo mudruje. Tak daleko od pravdy nejste. Označení „mudra“ vychází ze zkratky MUDr., tedy doktor medicíny. Takže v tu chvíli jedete s vaším potomkem k dětskému lékaři.

Je to horší…

A jestli jste tohle všechno přežili, tak se obrňte trpělivostí ve chvíli, kdy se vaše partnerka stane soutěžilkou, bude testovat bezplenkajdu, váš potomek bude kojomil co čas od času průjmíkuje. Potom si vzpomeňte na to, že jsem vás varoval včas. Že první signály o tom, že se na vás něco chystá, že budete mít doma mamYnku, začaly ve chvíli, kdy jste si čvachtali a byli jste zváni na tuleníčko!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz