Hlavní obsah
Umění a zábava

Jak nevěsta viděla něco, co se na svatbách neukazuje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Nika

Exhibice

Jak kuriózní může svatba být? Co se na ní dá všechno zažít a vidět občas hraničí až s anulováním sňatku.

Článek

Já tam byla ten překrásný srpnový den. Už od začátku to nebyla svatba jako každá jiná. Byla trochu výstřední, trochu nevšední, ale svým způsobem krásná. Zpočátku bylo vše, jak má být. Překrásné sluneční paprsky prosvítající skrze obří lípu, majestátně se tyčící na jednom z nejvyšších bodů dané vesnice, ve které kouzelný venkovní obřad probíhal. Ženich plný očekávání a půvabná nevěsta.

A čím že byla tato svatba tak netradiční? Například nevěsta místo limuzínou nebo kočárem taženým čtyřmi bělouši, přijela ve stříbrném Citigo.

Foto: Nika

Citigo

Nástup družiček a svědků byl ve znamení vlastní divoké choreografie. Nakonec ani nevěsta neměla klasický příchod. Špalír byl tvořen několika silničními motorkami. Jedna z nich byla nevěsty a jedna z nich ženicha, na té také přijel. Proslov si nevěsta sepsala sama a byl šíleně dlouhý. Dort nebyl bílý, ale černý ve stylu černé tabule s křídovými nápisy. Ale to nejzajímavější se stalo až s příchodem tmy.

Jinak probíhala svatba celkem tradičně, tak jak to znáte. Ano x ano, prsteny, pusa, rýže, talíř, tanec, dort, proslovy, podvazek, kytka, tanec, zpěv, alkohol, tanec, alkohol, tanec, alkohol. Taková pravá jihočeská, ale na východě. Oslava lásky byla v plném proudu, všichni se dobře bavili. Když tu napadlo jednoho z přátel nevěsty, že by bylo na čase, jí ukázat, o co přišla. Zavlekl ji do temného zákoutí a bez většího vysvětlování a bez varování, jí pyšně předvedl, o co se sňatkem připravila. Nedomýšlejte si prosím žádné scény z filmu pro dospělé. Nešlo o nic víc než o nevinnou exhibici. Když se tato skutečnost rozkřikla mezi ostatní hosty mužského pohlaví, několik z nich se, bůh ví proč, rozhodlo jednat obdobně. Netrvalo to dlouho, když nevěsta přiběhla za ženichem a s nadšením na něj vykřikla:

„Už jsem viděla třetí penis a ani jeden nebyl tvůj!“

Jak říkám, byla to vážně netradiční svatba. Naštěstí byl ženich oblažen alkoholem tak akorát, aby nedošlo k rovnání účtů a nevěsta byla, i přesto vše co viděla, natolik spokojená se svou prvotní volbou, že nepřistoupila k anulování sňatku. A jak to všechno vím?

Přeci já jsem byla ta nevěsta!

Snad vás moje příhoda pobavila a jestli se chcete ještě zasmát a zjistit, jak to vypadá několik let po svatbě, přečtěte si mou sérii článků s názvem „Život s dvojčaty“.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz