Hlavní obsah
Jídlo a pití

Přemýšlíte co dnes uvařit? Zkuste Tatranské kotlety!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: P. H. / vlastní zdroj

Tento skvělý recept mi před lety poradila kamarádka a já ho s radostí předávám dál. Tatranské kotlety totiž uspokojí i ten nejmlsnější jazýček.

Článek

Recept je velmi rychlý, jeho příprava vám nezabere víc jak patnáct minut a navíc se skládá pouze z pěti surovin. Připravte si plátky vepřové kotlety, malou sklenici leča, slaninu, vysokoprocentní smetanu a strouhaný sýr.

Že všeho nejdřív si předehřejte troubu na 180°. Kotlety naklepejte, osolte a opepřete a vložte do pekáčku. Na každou kotletu položte plátek slaniny, polévkovou lžíci leča a bohatě zasypte sýrem. Nakonec zalijte každou kotletu smetanou a vložte do předehřáté trouby zhruba na hodinu a půl.

Kotlety můžete podávat s hranolky, kroketami ale skvěle se k nim hodí i bramborová kaše.

Přeji dobrou chuť a doufám že si tento recept zamilujete stejně tak jako já.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz