Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Celý život sloužím manželovým přítelkyním. Beru to jako daň za luxus

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Foto: Pexels

Představte si, že máte atraktivního muže, vysněné dítě a peněz tolik, že nemusíte pracovat. Má to však háček. Musíte přijmout fakt, že jste jen součástí manželova početného harému.

Článek

Pohledného kytaristu dívky milovaly od chvíle, kdy poprvé stanul na jevišti. Hrábnul do strun, efektně pohodil sexy hřívou a v tu ránu se stal idolem děvčat zadaných i nezadaných. Než se zakoukal do mé známé, užíval si jejich přízně doslova jako nějaký maharadža.

Chodit s nejžádanějším místním krasavcem znamenalo výrazný posun na společenském žebříčku. Z obyčejné studentky se stala veřejně známá osoba, jejíž soukromí propíralo půl města. Smyslů zbavené dívce to však lichotilo. Odstřihla se od starých přátel a nějakou dobu si své postavení zjevně vychutnávala.

Klasický monogamní vztah mladému muži brzy přestal vyhovovat. Nejprve zahýbal tajně, ale časem si začal vodit děvčata i domů. Má známá se tím velmi trápila, ale nad rozchodem neuvažovala. Bláhově se totiž domnívala, že nikoho lepšího už nesežene.

Krátce po svatbě začal muzikant podnikat v oboru, který vystudoval. Využil své četné kontakty a dařilo se mu velmi dobře. Tehdy jeho žena ochotně opustila zaměstnání, aby se věnovala pouze domácnosti a výchově dítěte. Šťastná však nebyla.

Milenky se v domě střídaly jako na běžícím pásu. Některé přespaly jen jednou, jiné docházely pravidelně. Mladá žena klesla tak hluboko, že jim dokonce chystala snídani a vařila kávu. „Ty jsi jediná, kterou miluju,“ říkával manžel a zaplatil jí dovolenou v Karibiku. Známá si spočítala, že je výhodné zatnout zuby a ve vztahu setrvat.

S přibývajícími léty přišel muž o dlouhé vlasy, ale chuť užívat si s cizími ženami mu zůstala. „Však on se jednou unaví,“ doufala manželka. „Princ na bílém koni neexistuje a pohodlný život není zadarmo. Nějakou tu nepříjemnost musím zkrátka skousnout.“

Stárnoucí seladon zatím od svých zvyků neupustil. Jeho žena se smířila s osudem a pokud může, užívá si všech radostí, které se dají zaplatit penězi. Nebýt jich, dávno by se rozvedla. Čím dál víc jí však dochází, že kdyby měla znovu možnost volby, do stejné řeky by už podruhé nevstoupila.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz