Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Orgasmus může mít jen v jedné poloze. Proč se jí to milenci snaží rozmluvit?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Petr Janaš, Deeply AI

Orgasmus snižuje stres a bolest, prokrvuje pokožku či zvyšuje obranyschopnost organismu. Ilustrační foto.

Orgasmus u Jany s bývalým manželem nikdy nebyl problém. Ale teď, kdykoli prozradí, že dává přednost tomu, aby byla vždycky nahoře, se ji partneři snaží přemluvit do misionářské polohy.

Článek

Jak mnoho žen, tak i Jana si vytvořila svůj vlastní unikátní způsob, jak dosáhnout orgasmu. Její tajemství spočívá v tom, že musí být „nahoře“ během sexu. To nebyl žádný problém s jejím bývalým manželem. Když ovšem Jana tuto informaci sděluje svým potenciálním partnerům, často narazí na jejich nepochopení a ještě častěji se setkává s odmítáním. Potenciálnímu partnerovi tím často nakopne ego a ten jí ujišťuje ji, že s ním dosáhne orgasmu i v misionářské poloze. Bohužel, to není Janin případ.

Všichni jsme architekti své vlastní sexuality

Každý máme jedinečný způsob, jak dosáhnout orgasmu, a tak je důležité, abychom si toto uvědomili a respektovali své potřeby i potřeby našich partnerů. Jana našla svůj způsob, jak dosáhnout maximálního potěšení. Muži, kteří se snaží Janu přesvědčit, že mohou dosáhnout jejího orgasmu, bohužel postrádají správné znalosti o ženské fyziologii a sexuální odezvě. Když je Jana nahoře, má vše pod kontrolou. Může naklonit klitoris tak, aby získala maximální stimulaci s přesnou úrovní tlaku, kterou potřebuje. To je klíčem k jejímu potěšení, a je proto důležité, aby to bylo partnery respektováno.

Jana hledá partnera, který bude obdivovat, jak sama přebírá odpovědnost za své vlastní potěšení. Kdo pochopí, že každá žena je jedinečná, a že není jen jedna správná cesta k dosažení orgasmu, uspěje. Jana potřebuje někoho, kdo ji bude respektovat a kdo bude ochotný se učit.

Všechny ženy by měly mít možnost objevovat svou sexualitu a hledat to, co jim přináší nejvíce potěšení. Jana je skvělým příkladem toho, jak můžeme být pánem svého vlastního orgasmu, a jak je důležité najít partnera, který toto všechno chápe a respektuje.

___________

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz