Hlavní obsah

Máj, lásky čas - Sex na třetím rande?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay

Tož, milí čtenáři, dnes si povíme něco o tom, co vrtá hlavou nejednomu z nás, včetně pana Krále – totiž o otázce, zda je sex již na třetím rande přeci jen příliš brzy nebo naopak příliš pozdě?

Článek

Nějak se nám ta společnost posunula a s ní i naše mravy.

Kde jsou ty časy, kdy jsme se drželi za ruce a teprve po svatbě se přistoupilo k věcem více intimním? Dnes se zdá, že se vše nějak urychlilo.

Ale povím vám, milí přátelé a čtenáři, každá doba má své kouzlo a své výzvy.

A možná je to právě ten čas, co nás přiměl k tomu, abychom se tolik neotáčeli zpět a více hleděli vpřed.

Když jsem byl mladý, byl každý dotek, každý polibek něco jako malý svátek. Dnes se zdá, že jsme z toho udělali běžnou záležitost, jako když si jdete koupit sýrový rohlík do sámošky.

A co se týče toho třetího rande, no to je taková hranice, o které se mluví.

Kdysi se říkalo třikrát a dost, ale to bylo v jiných souvislostech. Teď je to spíš otázka: Tři schůzky a pak hurá do postele? Možná. Možná ne.

Není to zákon, je to spíš taková nepsaná dohoda moderní doby.

Ale dejme tomu, že se dva až tři lidé sejdou, poprvé se poznají, podruhé se poznávají víc a potřetí? No, pokud cítí, že je to ono a mají kde, proč ne?

Ale pokud mají pochybnosti, není hanba počkat.

Ono to opravdu není závod, kde první na pásce vyhrává. Trochu mi to připomíná kamaráda Karla, který když dosáhl v posteli s manželkou orgasmu - tak zakřičel První!!

Ale jak říkám, není to žádný závod, spíš taková cesta, kde je důležité, jak se po ní kráčí.

Odbylo již rande třetí…

Takže milí přátelé, když přijde na to třetí rande, poslouchejte své srdce a ne nějaké pravidla. Pokud cítíte, že je to správné, pak je to správné. A pokud ne, dejte si čas.

Život je přeci dost dlouhý na to, abychom na lásku nespěchali.

Takže třetí rande? Zbytečně brzy? To je otázka pro každého zvlášť. Ať už to dopadne jakkoliv, hlavně ať je v tom láska, úcta a radost.

A nezapomínejme na antikoncepci, lidí už je na planetě přes osm miliard, ale to je již námět zase na jinou glosu.

Lásce zdar!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz