Hlavní obsah

Máme šéfku komise, která je vyšetřovaná za neférové sjednávání zakázek.To tam nikoho lepšího neměli?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay

Satirická aktuální glosa

Článek

Paní Mullerová, tak máme šéfku komise, která je vyšetřovaná za sjednávání zakázek na nákup vakcín prostřednictvím soukromých sms se šéfem Pfizeru…

- Pane Švejk, co to zase pletou. Pro pět ran do Dozimetru, to by evropská 500 milionová rodina přece nedovolila, aby taková závadová osoba byla v čele takového důležitého orgánu. Nehoupejte starou osobu, pane Švejk!

Je to pravda pravdoucí, tak jako, že nějakýho Boušku z Libně vyhodili patnáckrát ze stejný libeňský hospody, a on byl tak vytrvalej, že se jim tam zase pošestnácté vrátil, nebo po patnácté.

- Švejku, hrome, nEUtíkejte zase od tématu!

Promiňte (dlouho) mladá paní , chci jen jasně dokázat, že mluvím pravdu jako…

- Jen žádná další přirovnání, chlape darebná! Si dobře pamatuji, jak jste mi tvrdil, že jste znal jednoho který tvrdil, že vevnitř zeměkoule je ještě jedna větší, než je ta naše.

-Pro pět ran do píseckých kasáren, já vám vážně nelžu paní Mullerová, navíc ty vakcíny se pořád ještě prý dodávají a my je dál platíme.

- Švejku, už mlčte, Vám nestačilo, že jste pomohl rozvrátit Rakousko-Uhersko, a nyní chcete ještě tou Vaší hubou nevymáchanou ještě rozvrátit i Evropu tedy ten náš Evropský svaz?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz