Hlavní obsah

Carrie Kirsten se stala obětí manipulátora, dvakrát

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Facebook Carrie Kirsten

Carrie Kirsten

Je krásná, úspěšná a vysokoškolsky vzdělaná. Přesto se stala obětí manipulátora. Carrie Kirsten odhalila důvody rozchodu s jejím bývalým přítelem.

Článek

Život Carly Kirstenové známější spíše pod nickem Carrie Kirsten na sociálních sítích vypadá téměř jako pohádka. Jak by také ne. Vlogy s luxusních dovolených, drahé dárky, prestižní spolupráce a k tomu ještě krásný pohledný princ, který ji brání až do roztrhání těla. Fanoušky tedy až šokovala zpráva, že se Carrie rozešla se svým o šest let mladším přítelem. Však přece spolu tvořili pro oko krásný pár, jenže krása není všechno.

Manipulátor a příživník, tak Carrie označila svého ex

Carrie čelila nátlaku svých fanoušků, kteří ji chtěli vidět opět vedle jejího prince. Rozhodla se proto zveřejnit ve videu detaily, které rozchodu předcházely. A byl to šok. Podle všeho se totiž Carrie stala obětí manipulátora a chorobného žárlivce, který se nestydí ženu i udeřit. Hrůzné detaily uveřejnila na svém kanále ve videu s příznačným názvem, „Už stačilo…“, kde mimo jiné zmínila, že s ní byl jen kvůli penězům a chtěl ji využít k tomu, aby se sám stal slavným.

Chodící kasička nejen pro něho

Carrie ve videu mimo jiné uvedla, že se na ní neobohacoval pouze její přítel, ale i jeho rodina. Žádali jí údajně o to, aby za ně zaplatila několika statisícovou exekuci s dovětkem, že pro ni jsou to jen drobné. Nejednoho fanouška po shlédnutí videa musí logicky napadnou otázka, proč s takovým člověkem s takové rodiny udržovala vztah tak dlouho. Odpovědí může být, že Carrie trpí syndromem tažné kobyly, kdy se do poslední chvíle snažila všemi dostupnými prostředky dokázat, že si svého partnera váží. Což by vysvětlovalo, proč si po rozchodu se svým prvním ex přítelem vybrala stejný typ muže.

Úspěšná a do budoucna doufejme i šťastná

Carrie prokázala velkou odvahu, když přiznala, že se stala obětí manipulátora a dokázala se ze vztahu s ním vymanit. Doufejme, že se stane příkladem dalším nešťastným ženám, které v takovém vztahu dále přetrvávají a tolerují svému partnerovi neurvalé chování. Do budoucna přejme tedy Carrie partnera, který bude úspěšnější než ona sama a nebude jí mít pouze jako snadnou cestu k penězům a popularitě.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz