Hlavní obsah
Umění a zábava

Vibrátor v popelnici na bioodpad mě docela zaskočil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Unsplash

Ilustrační foto

Při vynášení odpadků jsem narazila na erotickou pomůcku. Ale na tak neobvyklém místě? Jak se tam ocitla?

Článek

Kráčím si to k popelnici na bioodpad, abych do ní odhodila odřezky zeleniny. Vyplašené letící hejno much jen o chlup míjí můj obličej. Než nasypu svůj odpad, můj pohled se zaměří na cosi, co sem rozhodně nepatří. Igelitové sáčky dobře kompostu neposlouží a ta erotická pomůcka se také biologicky nerozloží.

Foto: Poetessa

Obsah popelnice

Putování vibrátoru

Jakpak se vibrátor do hnědé popelnice asi dostal? Že by si majitelka zapomněla nasadit své kontaktní čočky a namísto povadlé salátové okurky popadla a odhodila podobný tvar? Jen ta salátovka v šuplíku nočního stolku vibrace rozhodně nezvládne a další měknutí také nepřijde vhod.

Záměnu mohla způsobit i podoba vibrátoru se sázecím kolíkem. Zbytky ovoce, zeleniny a rostlin mají sice k sadbě blízko, ale že by se měl zrovna kolík objevit v bioodpadu, úplně nesedí. A co potom ten výraz zděšení při objevení zaměněného sázecího kolíku pod polštářem?

Nebo že by vibrátor v popelnici nedaleko parku nalezl jen dočasný úkryt před zraky kolemjdoucích? A majitelka se později nenápadně k popelnici připlíží, aby svou pomůcku zachránila?

Případně vzteklý milenec vyhodil konkurenta, který ženu obšťastňoval lépe než on sám?

Anebo rozbitá pomůcka dosloužila a žena ji doma flákla do špatného odpadkového koše mezi zbytky ovoce, zeleniny a rostlin? Pak již byl jen bioodpad s překvapením zapadlým na dně vysypán tam, kde teď na mě mrká?

Že by mě právě, když do hnědé popelnice zmateně hledím, sledovala skrytá kamera? Reakce lidí na takový nález by mohli být asi zajímavé. Případně se nějaký vtipálek kochá za záclonou svého okna a sleduje šum kolem popelnice?

Také mi naskakuje asociace se ztraceným Kuky. Třeba se prostřednictvím popelnice erotická hračka vydala hledat hadrovou oranžovou postavičku z knižního a filmového příběhu.

Možná jen bývalá majitelka neumí třídit odpad. Použitá, neumytá erotická pomůcka jistě obsahuje bio materiál, ale ne vhodný do tohoto typu popelnice.

Kam s ním?

Kam vlastně s takovou dospěláckou hračkou, když doslouží? Protože je vibrátor zařízením fungujícím na baterie, čímž splňuje definici elektrozařízení, do bioodpadu jej určitě nevyhodíme.

Pokud zrovna z domácnosti nevyřazujeme nefunkční lednici nebo pračku, pouze s vysloužilou hračkou pro dospělé zrovna do sběrného dvora nevyrazíme.

Ke sběru drobných vysloužilých elektrozařízení také dobře fungují sběrná místa, jako jsou třeba prodejny elektrospotřebičů. Pokud nejsme exhibicionisti, jistě nás však představa odevzdání erotické pomůcky v místě zpětného odběru spíše odradí. Osobní předání by mohl být pořádný úlet: „Dobrý den, právě dnes se mi pochroumal můj „Emanuel“, můžu vám ho tu odevzdat?“ Zaměstnanec holýma rukama přijímá tu věc s dotazem: „Umyla a vydezinfikovala jste svého mazlíka? Případně pokud netrpíte na pohlavní choroby, přijmu jej mezi ostatní vysloužilá elektrozařízení.“

Nejlepším řešením tedy bude odevzdat vysloužilý vibrátor anonymně do červeného kontejneru na elektrozařízení.

Doufám, že mé fantazírování nad zajímavým nálezem mezi tlející zeleninou nepohoršil a třeba aspoň malinko pobavil. Jen doufám, že takových překvapivých cest erotických hraček již nebude a pokud doslouží, najdou své využití recyklací nebo třeba i upcyklací.

Zajímavé informace:

Anketa

Objevili jste někdy v poplenici něco nečekaného?
ANO
42,1 %
NE
53,8 %
MOŽNÁ
4,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 195 čtenářů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz