Hlavní obsah
Názory a úvahy

Jak je vám sympatický tento politik?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Vlastní dílo

Ilustrační foto. Vlastní dílo

Co říkáte na osobnost tohoto politika? Byli byste ochotni jej volit?

Článek

Představte si následujícího politika…

Narodil se v komunistické zemi, jeho otec byl komunista a voják. Ačkoli sám v mládí snad ani politické ambice neměl, vstoupil do komunistické strany též. Prý proto, že to pro jeho profesi byla tehdy prostě nutnost.

Prošel totiž výcvikem na rozvědčíka a měl rozjetou slibnou kariéru špióna v zahraničí. Dokonce později obdržel nějaká státní vyznamenání.

Přišel však pád komunismu. Jako špion skončil, ze strany vystoupil. Zastával pak různé jiné funkce ve státních službách, až se nakonec stal prezidentem.

Prezidentské křeslo převzal po značně kontroverzní osobě. Po člověku, který zřejmě chtěl působit dojmem bodrého lidového dědečka, ovšem kolikrát se před kamerami velmi ztrapnil. Měl totiž ve funkci problémy s alkoholem a se zdravím.

To náš politik je v podstatě abstinent a nekuřák.

Navenek si buduje image chlapáckého gentlemana. Při oficiálních příležitostech vždy v perfektním obleku, slušný, distingovaný, pečlivě upravený a načesaný. Ve volném čase aktivní sportovec, i ve vyšším věku se udržuje v kondici a před fotografy několikrát předvedl, co v něm stále je.

Jako prezident se těší velké oblibě veřejnosti. Mnoho lidí jej bezmezně obdivuje, většina se shoduje, že je lepším prezidentem než jeho předchůdce.

I když se samozřejmě najdou i tací, kteří jej k smrti nenávidí.

Z konkrétních kroků pak uveďme, že velmi podporuje dodávky zbraní na Ukrajinu. Dokonce je shání i v zahraničí.

Anketa

Je vám takový politik sympatický? Volili byste ho?
Ano
71,4 %
Ne
28,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 7 čtenářů.

Ať tak či tak, řeč je o Vladimiru Putinovi.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám