Hlavní obsah
Lidé a společnost

Agáta Hanychová nepřestává překvapovat: Song o zlatokopkách, rozchod se Soukupem i překvapivá svatba

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: David Sedlecký / Wikipedia Commons / CC BY-SA 3.0

Agáta Hanychová

Kolem Agáty Hanychové je stále mediální rozruch. Nutno ale dodat, že si za to Hanychová může tak trochu sama. Její životní eskapády plní titulní stránky novin už po dlouhá léta. Naposledy překvapila nečekanou svatbou.

Článek

Agáta Hanychová se narodila v roce 1985 slavné matce Veronice Žilkové. Ze vztahu s Miroslavem Dopitou, se kterým tvořila pár od roku 2010 do roku 2012, má syna Kryšpína. První skandály ji provázely už v této době. Necelý půlrok od porodu syna se nechala nafotit nahá. Její fotografie se objevily ve slovenské verzi pánského časopisu Playboy. Její fotografie byla dokonce na titulní straně měsíčníku.

Ještě o něco dříve, v roce 2009, si zahrála hlavní roli ve videoklipu slovenského rappera Rytmuse. Song se jmenujeme Zlatokopky. Text písně obsahuje mnoho vulgárních slov a uráží ženy, které jsou schopny za peníze udělat cokoli. Ve videu je spousta explicitních záběrů, které rozhodně nejsou vhodné pro nezletilého diváka. Agáta Hanychová tak sama sebe pomyslně pasovala do role zlatokopky.

Po rozpadu vztahu se Agáta dala dohromady s hercem Jakubem Prachařem a jejich manželství trvalo dlouhých 7 let. Bylo to mediálně nejklidnější období v jejím životě a vypadalo to, že je všem skandálům konec. Vzali se v roce 2013 a o čtyři roky později se jim narodila dcera Mia. Manželství se ale v roce 2020 rozpadlo. Agáta to v jednom z rozhovorů okomentovala slovy, že nemůže žít se svým nejlepším kamarádem.

A právě rozvod Hanychové a Prachaře byl obdobím, kdy její tvář opět začíná zdobit titulní stránky bulvárních i jiných novin. Nedlouho po rozvodu ale její fanoušci zažívají doslova šok, když oznamuje, že jejím novým partnerem je mediální magnát Jaromír Soukup. Začali spolu chodit na jaře 2022 a vypadalo to na velkou lásku. Jaromír Soukup ji umožnil moderovat či spolumoderovat velké množství pořadů na jeho televizi Barrandov. A tak nebylo divu, že z takové velké lásky bylo další těhotenství. Agáta s Jaromírem Soukupem otěhotněla čtyři měsíce od začátku jejich vztahu.

Loni se páru narodila dcera Rozárka a vypadalo to, že bude brzy velká svatba. Jenže neuplynulo ani půl roku od narození jejich společné dcery a pár oznámil rozchod. V září tak skončila velká mediální láska tohoto hvězdného páru. Média byla znovu plná vyjádření Hanychové o Soukupovi a Soukupa o Hanychové. Nikdo ale rozhodně neočekával, že jen tři měsíce od jejich rozchodu překvapí Agáta svatbou. Na Vánoce si totiž vzala svého dávného partnera Miroslava Dopitu, se kterým má prvního syna. Média si na tom samozřejmě znovu smlsla.

Agáta Hanychová rozděluje Česko na dva tábory. Jedni jí mají rádi a přejí ji, aby nalezla to, co celý život hledá. Domov a štěstí po boku milujícího muže. Jenže druhý tábor ji má jen za zlatokopku, která hledá muže, který ji finančně zajistí, tak jak kdysi rappoval rytmus ve své skladbě. Ať patříte do jakékoli skupiny, Agáta má teď šanci být konečně šťastná. Snad ji manželství s její dávnou lásku naplní tím, co u předchozích partnerů nenašla.

Zpracováno na základě:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz