Hlavní obsah
Umění a zábava

Boj mezi porotci StarDance: Tománek prosazuje Chili, Tatiana Drexler vyznala sympatie Oskaru Hesovi

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Show Jana Krause, FTV Prima / Wikipedia Commons / CC BY-SA 3.0

Jan Tománek je letos ve StarDance porotcem

Třetí díl letošní StarDance přinesl nečekaný zvrat. Rozdělil totiž porotu na dvě části a postavil je proti sobě. A takový souboj jsme měli možnost vidět v sobotu v přímém přenosu. Hustá atmosféra se dala doslova krájet.

Článek

Letošní ročník StarDance už zná své favority. Jsou jimi tři páry. Prvním z nich je duo Oskar Hes a Kateřina Bartuněk Hrstková, dále pak pár Marta Dancingerová a Martin Prágr a trochu překvapivě i Chili Ta Thuy a Jakub Mazůch. Soutěž je teprve na začátku, a tak mají všechny tři páry stejné šance na to, že v této řadě uspějí a že se dostanou až do finále. Jejich výkony jsou tak vyrovnané, že se ani samotní porotci nemohou shodnout, kdo je lepší.

To se ukázalo ve třetím letošním díle. Atmosféra mezi porotci byla opravdu napjatá a postavila proti sobě především Tatianu Drexler a Jana Tománka. Když zatančila Chili, ohodnotila Drexler její číslo jako zdařilé, neopomněla ale zmínit, že z požadované cha-chy v něm nebylo skoro nic. Podle porotkyně to byla pouze efektní show, která ale po technické stránce byla plná chyb.

Jan Tománek však se svou kolegyní nesouhlasil a tanec Chili označil jako „naprostou pecku“. Kuchařku dokonce označil za černého koně soutěže s výrazem profesionálního tanečníka. A znát to bylo i na hodnocení. Tatiana Drexler udělila páru šestku, zatímco Jan Tománek osmičku. Přesně na pomezí pak zůstal třetí porotce Richard Genzer se sedmičkou.

Pak ovšem přišlo další povedené číslo, které měl na svědomí Oskar Hes s Kateřinou Bartuněk Hrstkovou. Jejich valčík byl nejlepším tancem večera. Jako vždy tomuto páru nechybělo nic. Skvělou choreografii spojenou se hrou na klavír doplnil Hes přemetem a spoustou povedených zvedaček. Porotkyni Drexler jejich výkon doslova uchvátil. Herci se dokonce vyznala z velmi silných sympatií, když přiznala, že kdyby jí bylo osmnáct let, že by kvůli jeho pozornosti udělala úplně všechno.

Za to Jan Tománek si nebral servítky. Přiznal sice, že jako číslo to bylo velmi povedené a že by si to zasloužilo desítku, zcela nelogicky ale zkritizoval pár téměř stejnými slovy, jakými předtím zkritizovala Tatiana Drexler výkon kuchařky Chili. Hesovi a Hrstkové vyčetl, že tam bylo velmi málo vlastního tance.

Jeho slova ale měla silnou odezvu od diváků v sále. Hlasitým bučením dali lidé v hledišti jasně najevo, co si o jeho hodnocení myslí. A na stranu Hese i porotkyně Drexler se přidal i třetí porotce Richard Genzer, který pro výkon Hese také nešetřil superlativy.

Bitva mezi porotci se tak rozhořela naplno. Tománek upřednostňuje Chili, Drexler Hese. Jen škoda, že Tománkův výrok působil spíše jako odplata Drexler za to, že předtím zkritizovala jeho favoritku. Pro laika a ani pro ostatní členy poroty totiž nebylo pro taková slova žádné opodstatnění. Jak se tento spor vyvine, to se brzy dozvíme v dalších epizodách.

Zpracováno na základě:

a na základě pořadu StarDance (Česká televize, 26.10.2024)

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz