Hlavní obsah

Jakub Štáfek se v Možné je všechno! svlékl do naha. Kamery zachytily jeho holé pozadí

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: David Sedlecký / Wikipedia Commons / CC BY-SA 4.0

Jakub Štáfek

Pro legraci jsou hosté v pořadu Možné je všechno! ochotni udělat hodně. Někteří jsou ale schopni překročit i určité hranice. To se v osmém díle pořadu povedlo Jakubu Štáfkovi, který se před kamerami svlékl do naha.

Článek

Jakub Štáfek patří v pořadu Možné je všechno! ke stálicím. Z prvních osmi epizod nevynechal ani jednu. Spolu s Ondřejem Sokolem je tak jediným z hostů, který se na televizní obrazovky vrací pravidelně každý týden. A jeho humor je doslova nakažlivý. Jakub Štáfek je ochotný udělat prakticky cokoli, aby pobavil nejen diváky a své kolegy, ale i sebe. A tak je každý díl tohoto pořadu doslova jeho hereckým koncertem.

Přitom Štáfek nestudoval žádnou DAMU nebo jinou fakultu Akademie múzických umění. K herectví se ale dostal už ve svých patnácti letech, kdy jako dětská hvězda ztvárnil roli Matěje Jordána v nekonečném nováckém seriálu Ulice, kde se pravidelně objevoval od roku 2005 až do roku 2016. Jeho seriálovou sestrou mu byla Patricie Solaříková, dnes Pagáčová, která je jeho občasnou kolegyní i v pořadu Možné je všechno!

Štáfek se herectví věnuje i nadále a má na kontě úspěšný snímek Vyšehrad: Fylm, kde nejenže ztvárnil hlavní roli promiskuitní fotbalové hvězdičky Laviho, na filmu se podílel i jako režisér V posledních letech o něm bylo slyšet také v souvislosti s jeho zápasy v rámci smíšených bojových umění MMA.

V pořadu Možné je všechno! se ale nemůže spolehnout na předem napsaný scénář. Celý pořad je založen na čisté improvizaci. A tu Štáfek zvládá dokonale. To ukázal i v osmém díle pořadu, kdy diváky doslova šokoval. V soutěžní hře Po tmě, která se hraje v uzavřeném pokoji, ve kterém hvězdní hosté nevidí absolutně nic, ale diváci u televizních obrazovek vidí vše, neboť je celý prostor monitorován kamerami s nočním viděním, měl ztvárnit milence své kolegyně Patricie Pagáčové.

V odvážné milostné scéně si Štáfek nejprve sundal svrchní část oděvu, takže byl v pokoji do půl těla, později však přitvrdil a sundal si všechno, co na sobě měl. Ocitl se tak s pokoji s Pagáčovou zcela nahý. Televizní kamery zachytily jeho holé pozadí. Spontánnost, se kterou Štáfek tento krok učinil, pobavila nejen jeho herecké kolegy, ale rozesmála i diváky v sále. Sám Štáfek ale dopředu nemohl vědět, co všechno televizní kamery zachytí, protože sám neviděl zhola nic.

I když byl Štáfek na kameru odhalen jen několik vteřin a televize Nova do vysílání pustila pouze rozmazané záběry jeho pozadí, nejvtipnější na tom bylo to, že přestože všichni věděli, že Štáfek je v milostné scéně s Pagáčovou zcela nahý, sama Pagáčová o tom neměla ani potuchy. Stejně jako Štáfek byla totiž v úplné tmě. Když se to po ukončení hry dozvěděla, neskrývala překvapení.

Jakub Štáfek je pro pobavení opravdu schopen udělat cokoli. Do konce první řady pořadu Možné je všechno! ještě zbývají dvě epizody, takže se určitě můžeme těšit, co na nás spolu s Ondřejem Sokolem ještě vymyslí. Zatím nikdy ani jeden z těchto pánů nezklamal.

Zdroje:

pořad Možné je všechno (19.10.2024)

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz