Hlavní obsah
Umění a zábava

Jen dvě otázky, které prověří vaši přirozenou inteligenci. Špatné odpovědi neexistují

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Rdne Stock Project / Creative Commons / pexels.com

Když nám někdo položí otázku nebo vyplňujeme nějaký kvíz, máme přirozeně strach z chybné odpovědi nebo neúspěchu. V tomto testu ale žádná chybná odpověď neexistuje, tak směle do toho.

Článek

Standardní testy a kvízy nás mohou stresovat, protože se jejich výsledky můžeme před našim okolím ztrapnit. Tento test však zkoumá přirozenou inteligenci člověka, takže ať odpovíte jakkoli, nikdy to nebude špatně. Pouze si tím vyprofilujete charakteristiku své inteligence. A stačí na to dvě otázky.

Vždy si přečtěte celé znění otázky. Následně prozkoumejte i dvě možnosti odpovědí, jak byste v takové situaci zareagovali. Vyberte tu pravděpodobnější možnost. Pokračujte, až si svou odpovědí budete zcela jistí. Následně si podle svých odpovědí vyhodnoťte test.

První otázka

Žijete na vesnici a máte možnost se přestěhovat do velkého a živého města. Takové město je hustě osídleno, žije tam přes milion obyvatel. Chtěli byste v takovém městě žít?

Odpověď: Ne. V žádném případě. Necítil bych se ve velkém městě dobře. Je tam všude mnoho lidí, na náměstích se musím proplétat mezi davy turistů, někdy se nemůžu dostat ani k tramvaji. I cesta do práce může být peklo.

Odpověď: Ano. To je přesně to, po čem toužím. Živé město a ne vesnice, kde dávají lišky dobrou noc. Tady bych se cítil skvěle.

Druhá otázka

Kvůli práci jste se museli odstěhovat daleko od rodiny, nemůžete ji tak pravidelně vídat. Ani rodinu, ani své přátele. Vyvolává to ve vás pocity osamění, smutku či jiné negativní pocity?

Odpověď: Ne. Přestože mám svou rodinu a přátele rád, to, že je chvíli neuvidím, na našich vztazích nic nezmění. Nevyvolává to ve mně smutek. Nemusím se s nimi vidět každý den.

Odpověď: Ano. Bez rodiny a přátel se cítím ztracen. Jsou pro mě hodně důležití a chci se s nimi vídat pravidelně.

A nyní stačí už jen test vyhodnotit. Porovnejte své odpovědi s následujícími kategoriemi a dozvíte se o své osobě, co jste možná netušili.

Odpověď na první otázku byla ANO, druhá byla NE

Vy se v životě neztratíte. Nebojíte se změn a s každou situací si poradíte. Nikdy se neschováváte a o své místo v životě jste ochotni se i poprat. Problémy řešíte nejraději ihned a neodejdete od toho, dokud problém nevyřešíte. Vaše přirozená inteligence je velmi vysoká.

Odpověď na první otázku byla NE, druhá byla ANO

Rozhodně nejste rádi sami. Potřebujete kolem sebe přátelé i blízké. Rádi se seznamujete s novými lidmi, nikomu se nevyhýbáte. Jste spokojení se svým životem, ke svému okolí se chováte zdvořile, žádost o pomoc nikdy neodmítnete. Více než potřeba někoho inteligenčně převažovat je pro vás vlastní, že si rádi užíváte pocit štěstí. Radujete se i z mála.

Na obě otázky jste odpověděli ANO nebo NE

Tak vy jste na tom úplně nejlépe. Přestože nejste ti nejchytřejší na světě, inteligence je u vás v rovnováze s potřebou štěstí a pohody. Problémů se nelekáte, ale chcete mít kolem sebe své blízké a přátelé, abyste se s nimi kdykoli mohli poradit.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz