Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Moje partnerka si postěžovala, že mám malý penis. Podle statistik jsem ale nad průměrem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Vera Arsic / Creative Commons / pexels.com

Moje bývalá partnerka mě trochu vyděsila, když mi po naší dvouměsíční známosti oznámila, že mám na její vkus malý penis. Nevěřil jsem vlastním uším a mé ego dostalo zničující ránu.

Článek

Nikdy jsem nezkoumal, jak velký je můj penis v porovnání s ostatními. Nehledal jsem žádné statistiky, ani se nedíval na pornoherce a neporovnával jsem se s nimi. Prostě jsem to bral tak, že jsem rád za to, co mám. Nikdy mě ale nenapadlo, že by někdo moje přirození mohl nazvat jako malé.

Když mi to moje přítelkyně řekla, nejdříve jsem vůbec nechápal, jestli to myslí vážně. Když ale následovala asi dvacetiminutová debata, pochopil jsem, že si určitě legraci nedělá. Moje sebevědomí utrpělo šok a myslím, že jsem se i červenal. Nebyl bych to ale já, kdybych si hned druhý den nesedl k počítači a nezačal hledat nejrůznější statistiky o velikostech penisů.

Dočetl jsem se, že průměrný penis má podle průzkumů délku 15,5 centimetru ve ztopořeném stavu. Sedmdesát procent mužů pak má penis o délce 14 až 16,5 centimetru. Jednotlivé statistiky se vždy trochu lišily, neboť záleželo, na jakém vzorku a kde byla statistika prováděna. Některé tvrdily, že průměrný penis dosahuje jen něco málo přes 13 centimetrů. V Česku by se ale měl průměr pohybovat mezi 14 a 15 centimetry.

No a pak přišlo to nejhorší. Zjistit, jak velký penis mám já. Vzal jsem si pravítko a zkoušel jsem si ho několikrát měřit. Pokaždé mi to ale vyšlo diametrálně jinak. Hledal jsem tedy opět způsob, jakým si penis změřit, aby naměřená délka odpovídala skutečnosti. Jako účinná se ukázala metoda krejčovského metru, který se přiloží ke kořenu penisu. Rázem tu ale bylo další dilema. Kde vzít krejčovský metr? V životě jsem ho nedržel v ruce, ani nevím, jak to vypadá.

Cítil jsem se doslova potupně, když jsem při návštěvě rodičů říkal své matce, aby mi půjčila krejčovský metr. Její první otázka směřovala na to, proč ho potřebuji. Musel jsem zalhat. Přiznat, že si s ním chci měřit penis, nebyla možná varianta. Cítil jsem se pak ale vítězoslavně, když jsem ho třímal v rukou. Teď už zbývalo jen měření.

Měřil jsem si penis několikrát, abych eliminoval případné odchylky. Nakonec jsem musel konstatovat, že jsem řádně nad průměrem. Naměřil jsem totiž 18 centimetrů. Polil mě pocit blaženosti z toho, že přítelkyně neměla pravdu. Ten mě ale vzápětí opustil. Nyní si uvědomuji, jak moc mě fascinují lidské myšlenkové pochody. Z radosti, že mám velmi nadprůměrný penis, jsem rázem přešel do fáze, kdy jsem se sám sebe ptal, jakou asi minulost má moje přítelkyně, když se jí takový penis zdá malý.

Nechtělo se mi věřit, že by zatím měla v životě štěstí jen na muže s nadprůměrnými penisy. Zeptal jsem se jí přímo a bylo z toho pořádná hádka. Přiznávám, mohl jsem si za to sám. Přestože jsem sám sobě dokázal, že můj penis je nadprůměrný, moje partnerka prostě měla jiné představy. Sex byl pro ni v tomto ohledu tak důležitý, že se přesto stejně nedokázala přenést a za pár měsíců jsme se rozešli.

Ve svém nynějším vztahu jsem ale spokojený a ani jeden z nás si na nic nestěžuje.

Zpracováno na základě:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz