Hlavní obsah
Lidé a společnost

Bankrot Jaromíra Soukupa?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: facebook Jaromíra Soukupa

Jaromír Soukup

Jaromír Soukup je legenda. Podnikatel, mediální magnát, miliardář, boxer a oživlý mem. Za ta léta ve veřejném prostoru se stal předmětem mnoha vtipů, které svým konáním podporoval. Teď, zdá se, legrace končí.

Článek

Dříve, když jsem byl dítě, byly v módě politické pořady, kde se glosovalo chování politiků. Například Gumáci – herci v gumových maskách politiků si dělali legraci ze stereotypů mluvy a chování jednotlivých politiků. Pan Šimek a paní Bubílková pak ve svém pořadu komentovali politické kauzy a trefně poukazovali na absurditu politického jednání a tak dále.

V novém tisíciletí tento formát pozbyl významu, politici se totiž stali svými vlastními gumáky a nebylo třeba jejich už tak absurdní jednání dále zesměšňovat, byli černohumorně směšní sami o sobě. Viz legendární hlášky pana Babiše, Zemana a jiných. Jaromír Soukup se také snažil angažovat v politice, neúspěšně zakládal stranu List Jaromíra Soukupa.

Jaromír Soukup je geniální obchodník, je označován za miliardáře, přestože všechny jeho firmy jsou financovány stamilionovými dluhy a je záhadou nebo brilantností jmenovaného, jak dokázal obří firmy s obřími dluhy úspěšně provozovat tak dlouho. Tomu je ale možná konec, věřitelé se začínají ozývat, padají žaloby, exekuce a celkově se to nevyvíjí úplně dobře. Ale co my víme, třeba z toho pan Soukup nějak geniálně vybruslí.

Je ovšem smutné, že se s impériem poroučel k zemi i hojně mediálně propíraní vztah s paní Hanychovou. Lásku a štěstí přeji všem bez výjimky. Chápu ale jisté rozhořčení, vždyť jde o klamavou reklamu: vdáte se za miliardáře a máte žít s trestně stíhaným bankrotářem? To je lepší opustit loď než se úplně potopí.

Pojďme si ale raději připomenout tu zábavnější část příběhu a to pořady Jaromíra na Soukupa na televizi Barrandov. Je to krásná ukázka opojení vlastní velikostí a domnělou genialitou, vždyť kdo už by měl být větším fanouškem Jaromíra Soukupa než sám Jaromír Soukup. Takže tady je výběr toho nejlepšího z pera geniální mediálního guru, neporaženého boxera, bojovníka za spravedlnost a neochvějného morálního majáku:

Týden s prezidentem Jaromíra Soukupa, Instinkty Jaromíra Soukupa, Duel Jaromíra Soukupa, Aréna Jaromíra Soukupa, Kauzy Jaromíra Soukupa, Týden podle Jaromíra Soukupa, Interview Jaromíra Soukupa (dříve Jak dopadly Kauzy Jaromíra Soukupa), Jaromír Soukup LIVE, Takový byl týden Jaromíra Soukupa a například Vaření se Soukupem (zde bohužel bez „Jaromíra“).

Hrál také sám sebe ve vlastním seriálu Premiér, který ocenila jak kritika, tak diváci. Seriál se na filmové databázi vyšvihl na nejspodnější místožebříčku. Pan Soukup je také výhercem ceny Zlatý citrón 2018 za „neuvěřitelné konferování „diskusních“ pořadů v TV Barrandov, které jsou bizarním koktejlem diletantství a účelového politického aktivismu“.

Nezbývá než popřát panu Soukupovi hodně štěstí a úspěchův dalším osobním i kariérním životě. A abychom nemuseli sledovat Pád do propasti Jaromíra Soukupa, případně Bankrot Jaromíra Soukupa. Držíme palce Jaromíre!

zdroje: wikipedia, idnes, denikN

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz