Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Manžel by měl mít penis větší než milenec. Pokud nemá, koupí se mu nástavec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: ArtTower / Pixabay

Ilustrační foto.

Výzkumy ohledně délky penisu jsou v podstatě na nic. Ze shromážděných dat se spočítá jakýsi průměr, jenže rozdíly mohou být opravdu veliké a nejde všechno jen zprůměrovat.

Článek

Tak, jako jsou muži různě vybaveni, jsou také ženy rozdílné a jedna má prostě pochvu hlubší a třeba užší a druhá mělčí a širší. A pochopitelně každému padne partner s odpovídajícím přirozením.

Jenže jedna věc je, že nám pohlavní orgány do sebe zapadnou jako puzzle, a druhá je spokojený sex. Ono totiž záleží víc na technice sexu, na vzájemné důvěře, porozumění a schopnosti druhému vyhovět a také na nějakém kouzlu chemie mezi jedinci. Prostě v posteli to může klapat i bez nadměrných penisů a naopak ty nadměrné mohou být někdy i příčinou, proč ženy budou sex s partnerem odmítat. On takový chlubil s pořádně urostlým přirozením je dost často spíš ke vzteku. Žádný giga penis svému majiteli nezaručí úspěchy v uspokojení jakékoliv partnerky.

Valérie měla sex ráda, chodila po střední škole s pár klukama, až kápla na jednoho, který jí doslova učaroval. Hlavně tedy v posteli. Byla po něm snad posedlá, ale zároveň vyvracela myšlenky, že seza svého Patrika brzy vdá. Ne, Patrika nikdy. Vyrazila si s ním ráda na výlet, někam do hor nebo k moři, ale trvalý vztah s ním odmítala. Po nějaké době potkala na jedné z dovolených s Patrikem osudovou lásku. Zamilovala se až po uši. Patrik šel stranou a začalo randění s Vojtou. Vojta byl pohledný podnikatel, dařilo se mu, byl milý a vtipný, Valérie zamilovaná až po uši, ale po nějaké době se svěřila, že všechno je fajn, až na ten sex. Patrik byl v posteli jednička, ale s Vojtou to skřípe. Prostě to není ono. Zaběhla párkrát za Patrikem, se kterým si užila chvíli rozkoše a rychle domů za Vojtou. Jenže Vojty se vzdát nechtěla, byl perspektivní, slušně vydělával a Patrik byl spíš bohém bez touhy se usadit a založit rodinu. Za nějakou dobu následovala svatba s vyvoleným Vojtou. A po svatbě se Valérie odhodlala k otevřenosti. Pověděla Vojtovi o jeho nedostatcích. Prostě sex by mohl být lepší, jenže jeho penis není moc velký. Vybalila dáreček. Nástavec. Vojta koukal jako vyoraná myš, nikdy by ho nenapadlo, že něco v posteli neklape, ale proč by Valérii nevyhověl. Jenže ani s nástavcem to prý nebylo ono, jak Valérie vylíčila kamarádkám. Prostě nezbylo nic jiného než si odskočit za Patrikem. Délka penisu v uspokojení rozhodně roli nehrála. Jenže Vojta nebyl žádný hlupák a brzy přišel na to, že zatímco v posteli šaškuje s nástavcem na penisu, jeho žena si hned druhý den užívá s milencem. Za takového kašpara prostě být nechtěl, jeho ego bylo raněno a prostě to neměl zapotřebí. Do roka po svatbě byl manželství konec. Vojta odešel pracovně do zahraničí, Valérie se také ztratila kamarádkám z očí, snad se přestěhovala kamsi na Moravu a Patrik se oženil.

Tento příběh ze života vypovídá o tom, že občas se může stát, že i žena podlehne klamné iluzi, že za uspokojivým sexem stojí pouhá délka penisu. Není to tak. Sebedelší úd není zárukou úspěšného sexu.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz