Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Mám deprese, ale můžu si koupit cokoliv, říká prostitutka (31)

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Licence Adobe

Pro tu práci měla předpoklady

Uspokojovat neznámé klienty je těžké, ale prý snazší než pracovat.

Článek

Vlastně jsem vůbec neplánovala s escortem začít. Kamarádka, která miluje sex, to chtěla zkusit. Šla na schůzku s člověkem, který to organizuje. A nechtěla tam jít sama. Tak jsem ji doprovodila.

Ten člověk mi řekl, že bych se klientům hodně líbila. Tím narážel na moje mamutí kozy. Chvíli do mě hučel a přesvědčil mě. Kamarádka toho pak po dvou kšeftech nechala, protože se těch klientů štítila. Víte, oni za námi často chodí po práci a smrdí.

Já tak cimprlich nejsem. Pocházím z vesnice a tam trochu smrdí každý. S klienty to nebylo a nic příjemného. Ale za ty peníze to stojí. Musím dělat, že v tom těle nejsem. Pak se to dá přežít.

Jak šel čas, naučila jsem ty špatné klienty odmítat. Co jsem začala makat sama a pouštím si je do bytu, je to jednodušší. Můžu je taky poslat do sprchy.

Teď si zas sebe sama trochu vážím. Nosím super značkové oblečení. Jezdím drahým autem. Dostávám luxusní šperky. Mohla bych si dovolit jet kamkoliv na dovolenou. Ale nemusím. Cestování mi poslední roky platí jeden starší klient. S tím je to lepší než s ostatními. Voní se a už moc nemůže. Potřebuje si hlavně povídat. Ukazovat se s krásnou mladou ženou. Kdyby tak bylo takových víc…

Samozřejmě se potřebuju udržovat ve formě. Chodím do posilovny. Jezdím na kole. Nechci dopadnout jako kolegyně, co v pětatřiceti nakynuly. Někdo to má rád. Ale snižuje to příjem. A hlavně výběr klientů.

Vlastně mám super život. Moje máma a babička celý život dřely. A nedokázaly si vydělat za měsíc tolik, kolik já mám za týden. A myslím, že depky měly taky.

Dřív mi na depky pomáhal sex. Ale to je teď spíš příčina. Někdy ležím celý den na posteli a nedokážu se ani pohnout. Mám na to prášky, ale myslím, že nepomáhají. Chodila jsem taky k terapeutce, ale štvala mě.

Hlavně nechci spadnout do drog. Holky, co je zkusí, rychle odpadnou. Dvacítka za dva měsíce zestárne o třicet let.

Když jsme u toho stárnutí. Měla bych si spořit na důchod. Ale potřebuju nakupovat hodně věcí. Začnu příští rok. Kamarád říká, že mi poradí. Jak šetřit. Jak zbohatnout na kryptoměnách. V osmatřiceti prý budu v důchodu. Pak se budu smát všem, co chodí do práce.

Do té doby to musím vydržet. Je to opruz, ale musím to zvládnout. Nebaví mě to. Ale nebaví mě už ani nic jiného. Tak co mám dělat?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz