Hlavní obsah
Názory a úvahy

To se dalo čekat, po tak dlouhé odmlce princezny Catherine z Walesu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay

Pixabay

Rakovina je bestie, která nešetří žádného. Je mně Kate upřímně líto jako mladého člověka, jako matky tří malých dětí, a právě tak všech lidí, kteří musí podstupovat tolik náročnou léčbu a utrpení.

Článek

To bylo konspirací, fantazie a vymýšlení, někdy až nepatřičné kritiky a útoky na královskou rodinu, proč něco tají a neinformují veřejnost. A dopadlo to tak, jak by nikdo určitě nechtěl. Po operaci břicha zjistili lékaři Kate, že má rakovinu. Chápu to všeobecné rodinné mlčení, velké zklamání a zejména strach, potřebu času a klidu na uzdravování i oslabené psychiky.

Krásná, ale zranitelná

Kate mně připadala vždy až příliš křehká fyzicky. Její, možná až přehnaná štíhlost, na které si zakládala, jí zřejmě zdravotně neprospívala. V porovnání s fotkami z jejích mladistvých let, kdy nebyla ještě zadaná, měla postavu hezkou, štíhlou, ale ne vychrtlou, jako v posledních letech.

Kdysi dávno jsem se o ní dočetla, že s oblibou pojídá želatinové medvídky. Tyto bonbóny jsou známé tím, že v žaludku enormně nabobtnají, a tím pádem není po nich hlad (pozor na malé děti, těm by se měly dopřávat jen v menším množství, mohou způsobit potíže).

Královský život musí být hektický, plný veřejných událostí, a s tím souvisejících stresů, propojených ještě s rodinným životem, a to je na psychiku pořádná nálož.

Pomyslné přání

Přeji Vám, milá Kate, hodně trpělivosti v léčbě, pevně věřím, že úspěšné, mnoho sil a následného uzdravení. Ať Vás vidíme brzy zase šťastnou, s celou Vaší rodinou!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz