Hlavní obsah
Umění a zábava

Nové dno televizní zábavy – seznamka v hlavní roli s nahotou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Travel21

Že Češi a Slováci milují bizár, je bezesporu jasné. Kde je ale to pomyslné dno? Podle všeho na něm ještě nejsme. Óčko TV spouští casting do reality show Naked attraction - Česko a Slovensko. Vsází na nahotu v hlavní roli.

Článek

A o co že to přesně jde?

Reality show Naked Attraction je původně z Velké Británie. Celý pořad spočívá v tom, že si oblečený účastník vybírá mezi šesti svlečenými lidmi. Ti jsou schovaní v boxu, který postupně vyjíždí nahoru. Účastník si vybírá svého favorita vyloženě na základě pohledu na intimní partie a tělo. Celá show je založena výhradně na fyzické přitažlivosti. To potvrzuje i skutečnost, že si účastníci nevymění jediné slovo a jde jen o fyzično a nahotu. Přihlásit se může každý bez ohledu na orientaci.

Můžeme jen spekulovat, jestli tento odvážný obsah bude přijat pozitivně, nebo se objeví pár dílů a pořad upadne v zapomnění. Seznamovací reality show mají v Česku rozhodně obrovský úspěch, ale nemyslím si, že toto je to pravé pro naše publikum. Už jen kvůli tomu, že pokud se bude i Óčko snažit jít s dobou (jako originální britská verze) bude velmi otevřeno všem, bez ohledu na orientaci, očekávám spíš negativní ohlasy.

Myslím, že případný boom kolem této show skončí stejně rychle, jako začne. A televizní divák se zase vrátí k léty prověřeným stálicím. Pravidelná studnice bizárku, kterou jen tak něco nepřeková je rozhodně Výměna manželek. Nedávný díl se šváby rozhodně nasadil laťku opět o něco výš. Stejně tak sledování Survivoru, ke kterému letos neodmyslitelně patří očekávání, která další celebrita to vzdá a odjede domů. Další oblíbená show je rozhodně ta cukrářská. Tady diváka zvedá ze židle především porotce Josef Maršálek, který údajně nadržuje určitým soutěžícím. Nedej bože, když mu jedna show nestačí a jde ještě tančit. No podrženo sečteno, všechny oblíbené české stálice se ani zdaleka neblíží plánované novince na Óčko TV.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz