Hlavní obsah
Lidé a společnost

„Máma mě v dětství nechala znásilnit.“ Shopaholicadel a její (ne)panenství

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: https://freepik.com

Ilustrační foto

A zase ta Shopaholicadel! Jak je to vlastně s její panenskou blánou? S každým jejím partnerem byla znovu panna, není to trochu podivné?

Článek

Kdo sleduje Shopaholicadel, tak si jistě už všimnul jedné zajímavé věci - s každým novým partnerem je znovu panna. Když je s partnerem právě ve vztahu, tak je to podle ní nejlepší milenec, jakého měla a má největšího „lofase“. Po rozchodu si ale vždy najde velmi rychle (v řádu hodin) nového přítele o kterém tvrdí, že ji odpanil. O bývalých partnerech následně začne tvrdit, že s nimi sexuálně vůbec nežila (samozřejmě jejich vinou) a že měli malé „lofase“, kterými ji ani neodpanili. To „privilegium“ má vždy pouze aktuální partner, momentálně je to Honza.

Není novinkou, že zároveň k jejímu panenství, už vícekrát potratila. Stalo se jí to s Davidem, se kterým, jak později tvrdila, sexuálně ani nežila a momentálně znovu potratila předevčírem s Honzou. Je vůbec možné potratit, pokud jste ještě panna a s nikým jste neměla pohlavní styk?

Máma mě v dětství nechala znásilnit, řekl mi to doktor.
Šopina

Další zajímavá věc je, že Šopina zároveň tvrdí, že ji její matka v dětství nechala znásilnit. Prý byla u doktora, který jí to sdělil. Jak sama přiznala, v minulosti provozovala sexuální praktiky za peníze. Není tedy možné, že doktor už tenkrát zjistil, že má protrženou panenskou blánu a ona nechtěla přiznat, že už provozovala pohlavní styk?

Podle mého se jí doktor s důvěrou, že opravdu neměla žádný dobrovolný pohlavní styk, zeptal, jestli není možné, že by jí v minulosti někdo zneužil. Ona to překroutila a teď to vesele používá jako hlavní argument proti své rodině (protože, jak víme, tak překrucuje a přebírá názory a myšlenky ostatních, které se jí zrovna hodí, velice ráda).

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz