Hlavní obsah

Unavený andílek aneb spoiler alert pro budoucí rodiče

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znáte ta vtipná domácí videa, ve kterých vyčerpané dítě usíná během večeře a jeho klimbající se andílkovská hlavička mu pomalu klesá do polívky nebo do špaget?

Článek

Tak to je podvod, takhle děti nikdy neusínají. Těmito videi se jen zkušení rodiče snaží napálit mladé páry, které ještě nemají děti, a vyvolávají v nich mylnou představu o tom, jak jsou ti malí darebáčci nádherní a roztomilí, a že stačí krátká procházka kolem bloku nebo pár her Člověče nezlob se a ten váš uzlíček radosti vám odpadne v šest hodin večer nad jídlem a vy pak tu hromádku štěstí jen přenesete do postele a načnete si vínečko.

Prosím vás, nevěřte tomu. Taková událost se může přihodit pouze v případě, že vašeho potomka necháte třikrát vyběhnout a seběhnout Kilimandžáro (a pozpátku a na čas), aby se alespoň trochu unavil. Teprve pak můžete vytáhnout kameru a natočit podobné video.

A rozhodně nebudete mít náladu to oslavit, ale půjdete si taky lehnout, protože ten malý nezmar zmáčkne pouze tlačítko restart, zatímco vy potřebujete zmáčknout tlačítko shut down.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz