Hlavní obsah
Sport

Pavel Novotný přijal zápas s Alešem Bejrem

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pexels

Ilustrační obrázek

Bizarní organizace Clash of the Stars oznámila, že se proti sobě utkají Pavel Novotný a Aleš „Psychopat“ Bejr. Ať už je zápas domluvený nebo ne, atmosféra je napjatá k prasknutí.

Článek

Na nejbližším turnaji organizace Clash of the Stars se utká člen ODS a starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný proti youtuberovi Aleši „Psychopatovi“ Bejrovi. Bylo to oznámeno na pondělní tiskové konferenci. Zápas je vyhrocený, protože Bejr obviňuje Novotného kvůli kauze Anny Slováčkové.

Aleš Bejr je již v této organizaci známá tvář a měl několik zápasů. Jeden z nich byl například boxerský duel s Jaromírem Soukupem. Tehdy sice vše skončilo diskvalifikací Psychopata za nesportovní chování, ale bylo vidět, že celému zápasu dominoval.

Ať už zápas dopadne jakkoliv, bude jistě agresivní. Oba mají čím překvapit a vše rozhodne až samotný zápas, pokud k němu opravdu dojde.

Zdroje:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz