Hlavní obsah
Názory a úvahy

Proč Simona Krainová pobuřuje akty na erotické síti?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pexels, Pixabay

Ilustrační foto

Nová kauza hýbe sociálním prostorem a rozděluje lidi na dva tábory. Má to zapotřebí? A proč to vůbec dělá?

Článek

Jako první bych asi měla říct, že se mi Simona jako žena líbí a před pár lety jsem ji jednu chvíli i sledovala na Facebooku, ale co se týká některých názorů a hlavně způsobu sdělení, nebyla úplně můj šálek kávy, takže jsem ji zase opustila. Nicméně, co se týká prezentace jejích aktů, jí fandím.

Jasně, není nic, co by dokázali pochopit úplně všichni, ale můžeme se o to aspoň snažit. V mládí jsem taky fotila akty, takže vím, o čem to je a rozhodně to není o tom, jestli to člověk má nebo nemá zapotřebí. Je to jen o tom, jestli chce a dělá mu to radost. A vidět krásnou fotku svého těla udělá radost vždycky.

Proč to dělá?

Letos v únoru jí bylo padesát. Tipnul by jí to málokdo, spíš nikdo. Je krásná, udržovaná, vysportovaná. Je supermodelka a focení (i aktů) je její práce. Jelikož je úspěšná a dělá ji celý život, myslím, že svou práci miluje. Z toho mi vyplývá, že chce své akty ukázat hlavně pro sebe - pro svůj dobrý pocit z dobře odvedené celoživotní práce. Potom taky pro své fanoušky, které toto umění zajímá.

Focení aktů je opravdu umění a je za ním spousta práce. Tím, že chce své fotky zveřejnit, vyjadřuje lásku ke svému tělu, k sobě a spokojenost sama se sebou, se svým úspěchem. V dnešní době je důležité posílat do světa taková poselství. Inspiruje mnoho žen, včetně mě.

Proč pobuřuje?

Aby lidi mohla inspirovat, je potřeba, aby neměli předsudky vůči nahotě, což je důvod, proč spoustu lidí pobuřuje. Není se čemu divit. Nahota byla dlouhá léta tabu a generace té doby žijí i v této. Paradoxně i ona sama k nim patří.

Je teda jasné, že nemalou roli v tom hrají i víra a individuální přístup každého člověka k nahému tělu. Někomu prostě dělá takový pohled zle, ať je sebekrásnější. Každý má na svůj postoj právo, ale s ním by měl mít i slušnost a nemyslet si, že když je v anonymním prostoru, může si říkat věci, jak chce.

Že si za to bere peníze?

Částka, kterou si na svůj účet nastavila, je viditelně separující. Není malá, aby na její akty nekoukal kdekdo, ale ani vysoká, aby si to lidi mohli dovolit. Je to strategie, která se volí pro slušné publikum. Podobná se používá i ve službách malých podnikatelů. Když chcete, aby k vám chodili lepší zákazníci, nastavíte si vyšší cenu. Všeobecně se předpokládá, že budou slušnější a vesměs i jsou.

Je přece matka

Ano, je máma. Ale ani to její profesi nezmění. Téměř všechny ženy, které bývaly nebo i jsou sex symboly, fotí akty nebo točí nahé, se jednou dostaly do fáze, kdy se jim narodily děti. A svou profesi dělaly dál. Rodičovství by člověka nemělo měnit a brát mu jeho autenticitu. Nejen proto, že je důležité dělat v životě, co máte rádi, ale i proto, aby děti znaly své skutečné rodiče. Ne ty, co se z nich stali, protože mají děti a toto a tamto už by neměli dělat nebo chtít. Je důležité předávat dětem, že mají být samy sebou. A ona je dobrým příkladem.

Má to teda zapotřebí nebo ne?

Jasně, že má. Celý život je její práce vypadat dobře a v padesáti vypadá skvěle. Bylo by divné, kdyby se nechtěla ukázat a inspirovat ostatní. Co si pamatuju, propagovala běhání a cvičení na udržení formy. Toto může dělat doma téměř každá žena. Rozdíl mezi nimi a jí je jen v tom, že ona to opravdu dělá.

Takže na závěr… Spousta žen může mít figuru jako ona, cítit se jako ona a toužit po tom být viděna. Jen je potřeba pro to něco udělat a ne hejtovat na sociálních sítích.

Jdu cvičit!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz