Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Vánoční kouzlo, aby se znovu zamiloval, jako na začátku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: 366308, Pixabay

Váš vztah se změnil? Přestože svého muže milujete, cítíte, že už to není jako dřív a ráda byste to změnila? Tak do toho.

Článek

Jednou za čas se mi stane, že za mnou můj muž přijde a vyzná se mi z toho, že se do mě znovu zamiloval. Ne vždy je to o Vánocích (jako letos), ale přesně vím, co za tím je, protože se mi u něj stává úplně to samé. Vyzkoušejte to taky. Funguje to!

VÁNOČNÍ ÚKLID DUŠE PRO ZNOVU ZÍSKÁNÍ PARTNEROVY LÁSKY

Zameť všechny starosti

Vánoce jsou svátky pohody, takže až budeš zametat či vysávat váš domov, relaxuj při tom a odlož všechny starosti na další rok. Získáš vnitřní nadhled a pohodu, která je pro muže vracejícího se po celém dni z práce velmi přitažlivá.

Sundej masku

Při sundávání záclon sundej i svou masku uklízečky, kuchařky a strážkyně rodinného krbu a ukaž svou pravou tvář - milující manželky, vášnivé partnerky a podmanivé ženy se smyslem pro špetku romantiky, ale taky pro humor. Ať vidí zase tu dívku, do které se kdysi zamiloval.

Převleč se do lásky

Až budeš převlékat postele do vánočního povlečení, naplň svou duši láskou a péčí o svého muže. Prociť vděčnost za to, že je tvůj tak, jak jsi to dělala na začátku vašeho vztahu a nasaj jeho vůni z peřin, ve kterých se milujete. Až tě později obejme, zahalí ho tvé feromony.

Vyper všechny strachy

Spolu s prádlem vyper i svou mysl a zahrň své podvědomé strachy láskou. Čím víc lásky jim pošleš, tím míň se budeš bát o své děti i budoucnost. Klid, který budeš vyzařovat, k tobě tvého muže znovu přitáhne jako magnet.

Vyžehli vztahy s blízkými

Při žehlení zklidni svou mysl a prociť lásku ke každému člověku, se kterým si nerozumíš. Najdi v nich to dobré a oceň sama sebe za to, že o nich takto smýšlíš. Zachovej si tento dobrý pocit ze sebe sama do doby, než přijde tvůj muž a nechej ho se na něj napojit.

Nastroj se a ozdob

Pečuj o sebe od teď každý den a předči svou krásou veškerá jeho očekávání. Vánoční stromeček ať je tvým doplňkem, ne ty jeho. Krásná, udržovaná a přitažlivá žena je ta, do které se tenkrát zamiloval a zamiluje se do ní zas.

Naplň ho láskou

Až přijde čas plnění vánočního cukroví, naplň jeho oblíbené svou láskou. S každým soustem se k tobě bude sám připoutávat stále víc. Dívej se na něj, jak ho ochutnává, jak ho prožívá a usmívej se, protože jen ty víš, jakým kouzlem jsi ho naplnila.

Podmaň si ho blízkostí

Pod tvým letmým dotykem tam, kde to má rád, něžným polibkem a příslibem vášně roztaje jak sníh. Dobře si rozplánuj svůj čas a energii, aby zbylo i na něj. Dívej se na něj pohledem plným touhy a užívej si jeho přítomnost. Přitiskni se k němu a zahřívej svou láskou jeho duši.

Daruj se mu

Ten nejkrásnější dárek pro každého muže, je milující žena. To tvá láska probudí tu jeho a vánoční kouzlo vás znovu spojí. Obdaruj ho svým zájmem a péčí a on tě bude věrně milovat až do skonání světa.

Není větší kouzlo, než když muž miluje ženu, když síla lásky mu velí tát. Láska je smyslem života a láska je to kouzlo, které vás spojuje navždy. Pokud o ni nebudete pečovat, zahyne. Začni - on se přidá.

Požehnané Vánoce plné lásky vám všem a ať se všechno podaří.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz