Hlavní obsah
Příroda a ekologie

Sexuální rekordmani z živočišné říše

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Věra Vaňková, vlastní foto

Šimpanzi v plzeňské ZOO

Taky jste se domnívali, že zvířata provozují pohlavní styk pouze jednou za čas výhradně za účelem rozmnožování a zachování rodu? Kdepak! Najdeme mezi nimi rekordmany, kteří se oddávají erotickým hrátkám až 50 krát denně.

Článek

Taky homosexuály i lesby, a dokonce jedince provozující erotické hrátky jen tak pro radost, praktikující orální sex či používající „vibrátor“. Přenesme se tedy do zvířecí říše a nahlédněme do jejich intimní zóny, abychom se dověděli víc.

Nejprve se podíváme do Afriky za šimpanzi bonobo, kteří rozhodně nezapřou svoji podobnost s člověkem a v sexuální oblasti ho i předčí. Tomuto druhu primátů vládnou samice a dominují i v erotických hrátkách, při nichž používají misionářskou polohu, a dokonce dosahují orgasmu. Sexu se oddávají až 50krát denně a vystřídají při tom i 10 partnerů. Jelikož samotný pohlavní akt trvá velice krátce a je jim to málo, tak vynalezly „vibrátor“. Ano, pro své uspokojení používají klacek omotaný listím. A mladí jedinci provozují jako volnočasovou aktivitu i orální sex.

Největšími nymfomankami mezi zvířaty jsou však lvice. Páří se v jakémkoliv ročním období 20–40krát denně. V období říje stráví nepřetržitým sexem i pět dnů, užívají si až s pěti partnery a také provozují orální praktiky.

Za nenasytnými sexuálními divochy nemusíme do exotiky, najdeme je i na našem dvorku. Třeba takový králík domácí. Ten pohlavně dospívá již ve třech měsících a může se pářit prakticky nepřetržitě. Samotnému aktu předcházejí milostné hrátky jako vzájemné čištění, očichávání, tulení a pronásledování samice.

Zatímco králíci se páří výhradně za účelem rozmnožování, takoví makakové si užívají erotických hrátek podobně jako lidé a samička je schopna dosáhnout orgasmu. I delfíni provozují sex pro potěšení a několikrát denně. Výjimečné mezi nimi nejsou ani homosexuální styky. A pokud se jim pravidelného sexu nedostává, troufnou si i na jiné zvířecí druhy a pokouší se je znásilnit.

Řeknete si, hrůza, ale daleko horší to má takový trubec od včely medonosné, zato královna si užívá. Během jednoho páření se dokáže spojit až se 40 trubci. Ti po dokončení aktu doslova explodují a jejich genitálie zůstanou v těle královny. A takový sameček kudlanky nábožné je na tom podobně. Samička si užije a pak ho sežere. Brr, hrůzná představa, že?

O orálních praktikách mezi zvířaty jsem se zmínila již v souvislosti se šimpanzi a lvicemi, ale přeborníky v této aktivitě jsou bezesporu kaloni krátkonosí. Pro ně je běžnou součástí páření a vědci vypozorovali, že ji provozuje sedm z deseti samic. Tento způsob uspokojení partnera byl pozorován i u hyeny skvrnité, kozy, ovce, geparda, orangutana a lemura.

O homosexuálních stycích již také byla řeč, ale ve zvířecí říši najdeme i lesbičky. Jsou jimi samice prasete bradavičnatého.

Největšími zvrhlíky v oblasti sexu jsou zvířata, do kterých byste to nikdy neřekli, tučňáci. Ti se věnují nekrofilii i pedofilii. A tyto jejich úchylky se dají docela jednoduše vysvětlit. Nejsou totiž schopni rozlišit, jestli se páří se samcem nebo samicí. Ani nepoznají a neřeší, že jejich partner je mrtvý. Je pro ně směrodatné pouze to, zda ten druhý zaujímá správnou pářící pozici.

A na závěr ještě pár zajímavostí. Rekordmani v délce pohlavního styku jsou chřestýši. Jediná soulož trvá až 23 hodin. A co se týče rozměrů údů, samozřejmě vítězí sloni. Jejich průměrný penis měří ve ztopořeném stavu až 150 cm a sperma mohou opravdu počítat na kýbly. Při jednom aktu ho použijí dva litry.

Vidíte, oproti některým zvířatům jsme břídilové, ale myslím, že bychom neměnili.

Zdroj informací: https://epochalnisvet.cz/posedli-sexem-zvirata-ktera-miluji-eroticke-radovanky-vice-nez-lide/

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz