Hlavní obsah
Umění a zábava

Co si nenechat ujít v kině - červenec 2024

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Letos to s filmy v kině bylo poněkud slabší, ale červenec má zatím výhledy na to, že by pověst mohl spravit.

Článek

Zápisník alkoholičky

11.7.2024 / 90minut / drama

Zápisník alkoholičky pojednává o mladé mamince, která se potýká se strašákem v podobě závislosti na alkoholu, ale i o tom, že se rozhodla to nevzdat a tento problém překonat ať to stojí, co to stojí. Je natočen na základě stejnojmenné knihy a odpovídá na spoustu otázek jako kde v sobě najít sílu jít dál a léčit se či proč není překážkou v závislosti ani malé dítě. Upřímně si myslím, že tento snímek nenechá jedno oko suché.

Vezmi mě na měsíc

11.7.2024 / 132minut / komedie, romantický

Filmový snímek z prostředí NASA v období příprav prvního přistání na měsíc. V hlavních rolích se můžeme těšit na Scarlett Johansson a Chaninga Tatuma, kdy Chaning ztvární Cola Davise, vedoucího pozemního řízení mise a Scarlett bude marketingová agentka Kelly Jonesová, která má celému projektu dát hezčí kabátek, vzhledem k nepříznivému názoru veřejnosti. Když se k tomu dostane Prezident Spojených států, uzná za vhodné, že tato mise je až příliš důležitá, než aby bylo možné její selhání a tak pověří Kelly, aby připravila fingované záložní řešení.

V hlavě 2

18.7.2024 / 100minut / animovaný, dobrodružný, komedie

Velmi očekávané pokračování oblíbeného animáku je konečně tady! Riley je již v pubertě a s tím se objevují i nové emoce v partě na velícím centru. Radost, Strach, Nechuť, Smutek a Vztek mají konečně věci pod kontrolou, když najednou dorazí další pocity, které jim začnou v jejich stanovené rovnováze dělat problémy..Jako například Úzkost, která se rozhodne, že chce být ve vedení.

Deadpool & Wolverine

25.7.2024 / 127minut / akční, komedie, sci-fi

Tak tohle si myslím, že pro většinu fanoušků Marvelu je nejočekávanější film tohoto roku. Zotavující se Wolverin potkává Deadpoola, který má věčně „plnou hubu“ vtipných narážek. Rozhodnou se spojit svoje síly, aby porazili společného nepřítele. Rozhodně tento film nebude nuda, nasmějete se a budete i napjatí.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz