Hlavní obsah
Hobby a volný čas

Dámský filmový večer. Na co kouknout?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Máte volný večer s kamarádkama a chcete mrknout na film? Pojďme se podívat na pár filmů, které by ve Vašem výběru rozhodně neměly chybět.

Článek

Každý si občas rád uděláme klidný filmový večer, pak obzvlášť když máte dámskou jízdu a chcete se podívat na klasický „holčičí“ film. Mám pro Vás pár tipů, které byste ze seznamu neměli vynechat.

1. 10 DŮVODŮ, PROČ TĚ NENÁVIDÍM

- komedie / romantický

- délka - 1h 34min

- hodnocení 10/10

- Disney+

Pokud si chcete kvalitně poplakat nad neprůstřelnou romantikou, 100% doporučuju 10 Důvodů, proč tě nenávidím. Je to film, co nikdy nezklame.

2. JAK ZTRATIT KLUKA V 10 DNECH

- komedie / romantika

- délka - 1hod 56 min

- hodnocení 8/10

- Filmy a TV Google Play, Apple TV

Příběh je velmi předvídatelný, ale to se bohužel po čase stane s většinou filmů, obzvlášť s romantickými komediemi, které vlastně točí ten stejný námět pořád dokola. Na dámský večer však tento film účel splňuje. Příjemná oddechovka, u které nemusíte nějak extrémně zapojovat myšlení a i tak se Vám film líbí.

3. DEBBIE A JEJÍ PARŤAČKY

- akční / krimi / komedie

- délka - 1h 50min

- hodnocení 8/10

- Netflix

Pokračování Dannyho parťáků v dámské verzi mě opravdu velmi příjemně potěšilo. Film je zajímavý, stoprocentně Vás v ději udrží a přesvědčí Vás, že krádeže, lži a podvody nepatří jen do filmů „pro chlapy“.

4. PROTIVNÝ SPROSTÝ HOLKY

- komedie / romantický

- délka - 1h 37min

- hodnocení 7/10

- Netflix

Taková puberťácká klasika, a která holka neviděla, jako by nežila. Klasický příběh protivných holek ze střední a nové dívky, která se zrovna přistěhovala. Rozhodně se pobavíte.

5. NĚKDO TO RÁD BLOND

- krimi / komedie

- délka - 1h 37min

- hodnocení 10/10

- Netflix

Naprosto perfektní komedie, která Vás kolikrát smíchem až dožene k slzám. Nesmíte ve filmu hledat žádnou obrovskou pointu, nebo smysl, prostě se jen bavte na perfektně trapných fórech a příšerných kostýmech hlavních postav.

6. ĎÁBEL NOSÍ PRADU

- drama / romantický / komedie

- délka - 1h 44min

- hodnocení 8/10

- Netflix

Ikonický film, který viděla snad každá dívka, slečna i žena. Meryl Streep je naprosto perfektní ďábelská šéfová, která pošlape každý Váš sen. Mimo samotný příběh tohoto snímku Vás určitě zaujmou i outfity, ve kterých postavy vystupují. Perfektní film pro dámskou jízdu.

7. PAST NA RODIČE

- komedie / rodinný

- délka - 2h 7 min

- hodnocení 10/10

- Disney+

Holky na táboře jsou jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Samozřejmě, děj se dá odhadnout hned ze startu, a to nejen z důvodu již předešlé starší verze tohoto snímku. Film Vás vezme na jízdu emocemi. Nejen, že když jsem se podívala na film po nějakých 8 letech, tak jsem absolutně nechápala, co všechno se tam vlastně stane, změny prostředí a jak dlouhý je, ale zároveň mě potěšilo, že mě ani v dospělosti nenudil.

8. RANAŘKY

- komedie / drama

- délka - 1h 51m

- hodnocení 8/10

- Netflix

Velmi povedený snímek od Netflixu o feminismu. Ranařky jsou určitě film, který Vás rozpláče. Mě film dostal, protože mám ráda silné ženské charaktery, které se nebojí postavit systému a bojovat s ním.

9. CO S LÁSKOU

- romantický / drama

- délka - 1h 57min

- hodnocení 10/10

- Voyo

K tomuhle filmu mám toho jen pár. Vezmětě si kapesníky. Připravte slzný kanálky. Kupte tunu sladkýho. Co s láskou Vás pohltí, zežvejká a vyplivne, a ani se nestačíte divit, jak moc se Vás ten film dotknul.

10. SVÁTEČNÍ RANDE

- komedie / romantický

- délka - 1h 43min

- hodnocení 9/10

- Netflix

Další můj velmi oblíbený snímek z produkce Netflixu, který se jim rozhodně povedl. Osobně považuji film za vánoční, ale rozhodně se to netočí jen kolem Vánoc. Jak již některé předešlé zmíněné filmy, je i tento lehce předvídatelný, ale ani tak Vás nemrzí do toho ten čas dát. Rozhodně to je romantická komedie, která Vás potěší.

Zdroj : https://www.csfd.cz/, Netlix, Disney+, Voyo

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz