Hlavní obsah
Věda

Vidlák se nechá opít molekulárním vodíkem. A co ty? (3. díl)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay, Gerd Altmann

Vidlákovi se podařil nevídaný archeologický objev. Nalezl původní webové stránky společnosti, která do Česka přinesla molekulární vodík, včetně důkazů o zázračnosti molekulárního vodíku.

Článek

Chiropraktik má vždycky pravdu

Pokud jsi byl vůči molekulárnímu vodíku skeptický, dnes uvěříš. A abys nezapochyboval, je třeba připomenout, že mezi zakladateli společnosti SevenPoint2 byl i doktor Howard Cohn, který na sebe vzal odpovědnou roli produktového ředitele. To on musel navrhnout, otestovat či alespoň schválit složení všech superléčivých tabletek. Podívej, čemu všemu rozumí:

Titul doktora chiropraxe získal v roce 1989 na Los Angeles College of Chiropractic. V rámci postgraduálního studia se věnoval aplikované kineziologii (AK), neuroemoční technice (NET), celkové modifikaci těla (TBM), neuromodulační technice (NMT), směrové technice bez použití síly (DNFT), testování výživové odpovědi (NRT), kontaktní reflexní analýze (CRA), Nambudripadově technice pro odstranění alergií (NAET), síťové analýze páteře (NSA) a kvantové neurologii (QN).

Někteří lékaři (vlastně všichni normální lékaři) tvrdí, že vše uvedené jsou nevědecké, pavědecké, či dokonce šarlatánské léčebné metody. Od chiropraxe až po kvantovou neurologii. Ale co když právě doktor Cohn je výjimkou a s molekulárním vodíkem má pravdu?

Je to zázrak!

Vidlák pro tebe z dnes již zaniklého webu SevenPoint2.cz vybral tři příběhy, které jsou důkazem zázračných vlastností molekulárního vodíku. Přece by doktor Cohn a další zakladatelé společnosti nelhali a příběhy si nevymýšleli? Proč by to dělali? Snad pro peníze?

  • Muž, 67 let: v polovině října podstoupil operaci břicha. Týden po jeho propuštění se v pooperační ráně objevila krev a hnisavý sekret doprovázený zvýšenou teplotou. Po konzultaci s lékařem byl léčen molekulárním vodíkem, po pěti dnech se rána začala úspěšně hojit. Po deseti dnech se zcela uzdravil.
  • Žena, 40 let: žena trpěla rakovinou štítné žlázy, která jí byla operována. Poté byla léčena substituční léčbou, která způsobila vedlejší účinky, jako je třes, záchvaty pláče, ztráta chuti k jídlu, bolesti hlavy a slabost v nohou. Po léčbě terapií pomocí molekulárního vodíku tyto potíže během několika dnů ustoupily. Jako "bonus" po měsíci a půl užívání viditelně zhubla na nohou, zmizela jí celulitida, zlepšila se jí pleť a zmenšily se vrásky.
  • Žena, 40 let: v terminální fázi rakoviny jí byl podán molekulární vodík. Trpěla slabostí, nechutenstvím, závažnými vedlejšími účinky léčby rakoviny. Po konzultaci s příslušným lékařem začala užívat molekulární vodík ve velmi vysokých dávkách spolu s přísnou dietou. Po týdnu se její osobní komfort zvýšil natolik, že se mohla volně pohybovat, začala jíst normální stravu, částečně ustoupily i ostatní vedlejší účinky léčby.

Pravda v reklamě? Nuda!

Zázraků způsobených molekulárním vodíkem si všimla i nezisková organizace Pravda v reklamě (Truth in Advertising, TINA). A na tomto místě je třeba se zeptat: kdo stojí o pravdu v reklamě? Komu pravda prospěje? K čemu ti budou informace, které TINA na svém blogu o hlavním zakladateli Sevenpoint2 uvedla? Například:

  • Jason Boreyko se chlubí, že dokázal vybudovat úspěšnou MLM firmu New Vision International nabízející doplňky stravy. Marketing doplňků stravy, které byly v propagačních materiálech označovány jako Boží recept, který dokáže léčit poruchy pozornosti a ADHD, upoutal pozornost FTC (Federální obchodní komise). Soud zakázal Jasonovi Boreykovi uvádět tvrzení o léčbě nemocí bez dostatečného vědeckého zdůvodnění.
  • Jason Boreyko byl zapojen i do jiného MLM, Amega Global LLC, který prodával hůlky složené z granulovaných minerálů, o nichž společnost mimo jiné tvrdila, že při mávnutí nad tělem podpoří samoléčbu. Tato hůlka ve tvaru pera, jak společnost inzerovala, využívala technologii "AMized Fusion" a rezonovala energii nulového bodu, která buňkám v těle připomínala, odkud původně pocházely.
  • Jason Boreyko přešel od společnosti New Vision k založení nového MLM SevenPoint2 (známou jako "první alkalické hnutí na světě"), která prodává řadu doplňků stravy, o nichž tvrdí, že pomáhají uživatelům udržovat zásaditou hladinu PH, která zlepší zdraví v mnoha ohledech. V jednom z videí propagujících společnost SevenPoint2 Jason Boreyko hovoří o svědectvích působení molekulárního vodíku:
    Právě se mi ozvala Elizabeth. Byla to ta paní, o které jsem s vámi mluvil, že si zlomila páteř a já jí dal pět tablet a úžasné výsledky už za hodinu. Poprvé šla se svým manželem tančit.

Opět dvojí metr?

Vidlák rozumí, že si možná začínáš říkat, že to se zázračným molekulárním vodíkem je nějaké divné. Nejdříve se z označení vyklubala ochranná známka místo vědeckého termínu. Potom jsi zjistil, že šlo o zboží nabízené skrze MLM obchodníky umožňující rychlé zbohatnutí. A teď vidíš i neuvěřitelné příběhy publikované na webu společnosti, která do Česka molekulární vodík přivezla.

Ale jak říká jeden český politik: není to opět dvojí metr? Zatímco o zázracích uvedených v biblickém Novém zákoně křesťané nepochybují, o úžasné moci tabletek s molekulárním vodíkem vědci, lékaři i úřady jako FTC ano. A to je přece dvojí metr jako vyšitý!

V dalším (předposledním) díle se dozvíš, jakými způsoby dostat molekulární vodík do těla. Pokud máš o molekulárním vodíku nějaké vlastní úžasné informace, poděl se o ně v diskuzi. A hlavně: klikni na sledování Vidlákových peněz, ať ti neuteče pokračování.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz