Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Jak si správně přát toho nejlepšího životního partnera či partnerku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Vilemína Blanche Valois

Eliška+Víťa

Podívejte se na titulní fotografii dvou lidí, kteří se milují a věřte, že takový krásný cit potká i vás. Každý si zaslouží lásku, pro každého někdo někde čeká.

Článek

Máte pocit, že už jste vyzkoušeli vše? A pořád se vám ti správní životní partneři vyhýbají? Nikdy není pozdě na nové praktiky. Povedlo se to jiným, povede se to i vám. Nejdůležitější je věřit. Věřit sobě, věřit ve Vesmír a jeho „práci“, věřit v příjemný výsledek. A nenechat se zvyklat vzpomínkami na špatné zkušenosti.

Recept

  1. Zbavte se nedůvěry v někoho či v něco.

Sedněte si pohodlně na pohovku, křeslo či na zem. Vytvořte si kolem sebe příjemnou atmosféru, můžete si jako kulisu pustit relaxační hudbou. Proti sobě položte svíčku, zapalte jí a zadívejte se do plaménku. Nejméně deset minut si představujte, jak všechno špatné spalujete. Jak každou buňku svého těla čistíte, jak se vaše myšlenky rodí pouze čisté a pozitivní.

Já mám například svůj rituál u řeky Labe. Opřu se o strom a dívám se do poklidného toku řeky Labe. Představuji si, jak masy vody omývá každou buňku mého těla, jak je očičťuje od nečistot i od něpřijemností a jak se uvolňuji a osvobozuji od svazujících nepříjemností.

Způsob očištění si zvolte podle své nálady.

2. Oddělte minulost od přítomnosti.

Toto je stejně důležité jako očištění, potože byste do Vesmíru posílali se svým přáním i energii špatných zkušeností z minulosti, které by probouzely vaši nedůvěru ve výsledek.

Říkejte si, že minulost je za dělící tlustou čárou. Pokud si to představujete těžko, vezměte fixu a rovnou tlustou čáru si podle pravítka nakreslete. Na levou stranu napište velkým písmem MINULOST a doprava napište BUDOUCNOST. Vpravo od tlusté čáry udělejte další stejně tlustou čáru a k ní napište STARTOVNÍ ČÁRA do lepšího času.

Zbavte se nedůvěry, že to nedopadne a že stejně do konce života zůstanete sami. Protože jinak do Vesmíru budete vysílat přesně takové informace.

Za minulostí udělejte tlustou čáru. Zakažte si vzpomínat na všechno špatné, čím jste se protrápili. Když se to v myšlenkách začne vracet, přečtěte si další článek, ve kterém se věnuji rituálům, které vás zbaví špatných vzpomínek.

Pokud jste si vědomi, že jste v minulosti někomu ublížili a je to již dlouhá doba, poproste Vesmír např. modlitbou, aby vám ten někdo odpustil. Pokud se to stalo nedávno, například včera, zajděte se omluvit. Tím získáte nejvíce. Proč to tak je? Odpověď najdete v mém dalším článku: ,,Vysvětlení, jak si splnit vlastní přání a jak porozumět vesmírným vlivům.“

Jste čistí od minulosti, od ublížení a toužíte po barevné budoucnosti plné lásky a radosti.

A teď nastává ten pravý okamžik, kdy můžete začít pracovat na splnění svého přání.

Spousta lidí si myslí, že ví, jakého partnera chce. Ale když se žen zeptám na konkrétní povahové stránky vytouženého partnera, tak se zamyslí a řeknou mi: chci normálního chlapa. Co to je?

Na list papíru přesně podle níže uvedeného návodu napište povahové stránky vašeho budoucího partnera/ky. A napište tam vše. Například, že chcete, aby měl vypracované tělo, netolerujete nevěru atd.

Nepopisujte obličej a nepište jméno a už vůbec ne příjmení. Tím sami sebe omezíte ve výběru a Vesmír vám jej pošle třeba po částech. Jeden bude mít povahové stránky, které jsou ve vašem popisu, v dalším bude dokonalé tělo a jako třetího dostanete například Lukáše. I to se může stát. Jak se to rozfázuje je dáno minulými životy každého jednotlivce.

Vezměte si list papíru A4 nebo A5, rozdělte jej na díly - 3 sloupky a nahoru prvního si napište +, nad druhý sloupek + - a nad třetí napište -.

Pod plus napište povahové stránky, které budoucí partner/ka musí mít.

Plus a mínus jsou povahové stránky, které jste schopný/á tolerovat.

Pod mínusem bude vše, co nejste ochotný/á tolerovat.

1. den - napište do jednotlivých sloupků, co vás jako první napadne.

Další dny k tomu svému výpisu přistupte s tím, že budete některé vlastnosti přesouvat.

Každý další den škrtejte ve sloupcích a slova přesouvejte. A to tak dlouho, až když po tři dny budete mít pocit, že vše je tak, jak to cítíte.

Obvykle po týdnu bývá popis hotový, kdy má každá povahová stránka své pravé místo.

Po té své dílo přepište na čistý list papíru a buď to dejte na noční stolek, můžete i pod polštář. Je dobré si to před usnutím přečíst a mít to ve svém zorném poli, když zavřete oči, jako poslední obrázek.

Krásné sny.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz