Hlavní obsah
Seberozvoj

Vysvětlení, jak si splnit vlastní přání a jak porozumět vesmírným vlivům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Vilemína Blanche Valois

Už se vám někdy stalo, že jste se ráno probudili do dne plného průšvihů? Svůj ranní rituál obvykle začínáte kávou a kouskem chleba s máslem a šunkou. Ale dnes je vše jinak.

Článek

Zapínáte rychlovarnou konvici na kávu a nic se neděje. Zkoušíte to ještě jednou, a když tedy opravdu káva nebude, přesouváte se na toaletu. Vstáváte a chcete spláchnout, ale žádná voda nevyteče. Vrrr… panenko Maria, ty to vidíš! Vezmete kýbl, v koupelně jej napníte vodou a toaletu spláchnete. Při tom voda vystříkne kolem. Ale to už máte krev plnou adrenalinu a náladu pod psa. Sakra.

Ranní rituál je narušený, a protože je vaše nálada už od prvního okamžiku probuzení v nepříjemném módu, neboť před sebou máte náročný pracovní den. Začínáte pociťovat stres a vnitří neklid. Dva průšvihy máte za sebou, a jak to tak bývá, někde číhá třetí. Utíkáte ke dveřím, protože jste se zdrželi a rovnou vlétnete do pěkného slejváku. Roztahujete deštník, systém nefunguje a vy úplně promoklí usedáte za volant. A ještě navrch jste zelení vzteky. Tak vida, třetí nepříjemnost na sebe opravdu nenechala dlouho čekat a to je pouhý začátek dne.

Tři nepříjemnosti poskládané za sebou krátce po probuzení téměř v každém člověku vytvoří samozápalnou směs. A ve vás už pěkně doutná.

Každá sebemenší myšlenka je vysílaná člověkem do svého okolí i do Vesmíru. Špatná energie, která vznikla vaším nepovedeným ránem, je násobená silnou emocí a to vše šíříte kolem sebe. Ani si neuvědomujete, jak obrovskou sílu v sobě máte. S tím vstupujete do práce, potkáváte lidi a komunikujete s nimi. I když se snažíte nedat najevo svou rozladěnost, každý to stejně pozná. Víte, jaký orgán na těle nedokáže zakrýt emoce? Oči. Z nich se dá vyčíst všechno.

Jako na potvoru jeden z kolegů je už z domu rozladěný obdobně, a když se v určitém okamžiku dostanete do slovní přestřelky, neudržíte se a vyřknete slova, která vás pak začnou mrzet. A negativní energie utíká k němu, kam jste mířili a zároveň slaběji ke každému, kdo je přítomný. Každý si něco o vašem chování začne myslet a každý přidá k té vaší nějakou, byť malou, energetickou směs a nakonec vše utíká jako karmický balíček do Vesmíru. V tuto chvíli nastává tak zvaná karenční doba, kdy máte čas negace napravit, ale pokud ji nevyužijete, Vesmír to nechá ad acta uzrát. A Vám se vrátí vše v pravý nestřežený okamžik.

Zpět k vašemu ránu. To co vás potkalo, jsou také návratem za něco, co jste v minulosti nezvládli. A tak vám Vesmír dává šanci se nad sebou zamyslet, abyste se začali chovat jinak. Pokud poslechnete, takové situace se už neobjeví. Pokud začnete řešit obdobné situace klidněji a úspěšněji, ve vašem životě se jako přidaná hodnota objeví klid a pohoda. A změní se i lidé ve vaší blízkosti. S těmi, kteří vám v životě dělají největší rozruch, se přestanete vídat. Pokud je to kolega, se kterým se denně musíte potkávat, z nějakých pro tuto chvíli neznámých důvodů se tento člověk z vašeho života vytratí úplně. A veřte, že to není práce nějakého mužíčka tam někde nahoře, ale vaše vlastní myšlenka vytvářející energii klidu. A Vesmír vám to JENOM splní.

Recept na slnění přání je v dalším samostatném článku.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz