Hlavní obsah
Umění a zábava

Zápisník starého muže 21. Trapas na návštěvě

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Něco zde nevoní a obtěžuje to.

Článek

Silný zápach se projevoval v pravidelných intervalech. Domácí kriticky pohlíželi na hosty a ti se zase cítili trapně, že jsou podezřívaní z neslušného chování. Všichni významně krčili nosem a dávali tak najevo svou nelibost. Někdo se neovládá, on to zrovna není, ale nikdo o tom nepromluvil.

Pak jedna žena si odložila dobrůtku na okraj stolu. Vzápětí z úkrytu pod pohovkou vyskočil pes, bleskově chňapnul pamlsek a zmizel z dohledu. Úlek všech přítomných překryla úsměvná realita.

Pes domácích věděl, že v místnosti není vítán. Mazaně využil nepozornosti při příchodu návštěvníků a nenápadně se ukryl pod pohovkou. Tam chytře vyčkával, uvolňoval si od plynatosti, až se dočkal svoji příležitosti, pak konal.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz