Hlavní obsah
Automobily a vozidla

Zápisník starého muže. 29. Jak on ho „vyškolil“ na parkovišti

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

„Vlezte si do auta třeba kufrem, já stojím, jak mám“ a zaparkoval přesně, ale tak, že vedle stojící nemohl otevřít dveře a musel čekat, až on nakoupí a umožní mu odjet.

Článek

Musím konstatovat, že někoho úmyslně „vyškolit“ je jenom stupidní konání konfliktního jedince!

Podobně se mi jeden známý dokonce chlubil jak „vyškolil“ cizince na kruháči v levém pruhu, donutil ho 2× objet dokola, než jej pustil vyjet ven.

Že někdo neudělal lépe, než měl? Copak někdo ví, jaký měl k tomu důvod. To se nám nepřísluší řešit, někdo konal, jak konal. My to vezmeme na vědomí a učiníme tak, aby vzniklá situace se dále nezhoršovala. Můžeme, ale někdy prostě musíme akceptovat konání onoho idiota, protože gradováním situace by už tu byli idioti dva.

K parkování přidám historku. Přijel někdo s mini-autíčkem a parkoviště bylo plné. Obsluhující pracovník to vyřešil a dokázal zaparkovat sice netypicky, ale bez omezení kohokoliv. K večeru bylo vidět už skoro prázdné parkoviště a na něm osamocené mini-autíčko stojící v tom nejnevhodnějším místě, kam by ho ani největší trouba nepostavil.

Autore tohoto článku zamysli se nad svým konáním, kaj se a příště se chovej jako dospělý člověk!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz