Hlavní obsah
Umění a zábava

Zápisník starého muže 38: Jarní účes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Starý muž byl pozván do kadeřnického salónu. Bývá svolný pro každou hurá akci a ochotný přispět svým dílem.

Článek

Vyslechl argumenty, že je to školící středisko a nemají se na kom zdokonalovat, že šéfka je kamarádka, vše probíhá pod její kontrolou, takže účes je kvalitní a je to úplně zdarma. Říkají o něm, že být ženou, byl by permanentně těhotný. Přestože byl nedávno u holiče, nechal se ukecat a přišel.

Ujali se ho příkladně, uvítali, kafíčko dali, česali a stříhali a stříhali, dokonce i hlavu myli a ještě masáž přidali. Paráda. Připadal si, že je hýčkán jako týden po svatbě.

Jeho už tak krátké vlasy se zkracovaly. A hluboko pod míru stanovenou pro odvedence právě narukovaného, druhý vojenský den vlasti sloužícího. Přišlo mu na mysl, že už jako novorozenec přišel na svět s více vlasy.

No a co, má krátký sestřih. Jako frajer a v předstihu už s jarním účesem pak spokojen odcházel. Střihem tak jarním, že i právě venku napadaný sníh začal tát v mylné představě nastupujícího léta.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz