Hlavní obsah

Svítání nad Safírovým zálivem - Holly Martin

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Zdenka Medvědí

Čtení pro letní večery

Článek

Svítání nad Safírovým zálivem z Nakladatelství MOBA je příjemná pohodovka pro letní dny a večery.

Holly Martin vytvořila příběh, kde rodina znamená všechno.

Aria Philipsová žije na Ostrově celý život a pomáhá s vedením rodinného hotelu otci. Její sestry ostrov opustili a žijí svůj vlastní život. K návratu domů je přiměje až otcova smrt a závěť, která jim obrátí život naruby. Hotel nevydělává a ony to do té doby netušili. Odpověď na jejich problémy s návratem na výsluní jejich hotelu je Noah Campbell. Ten Noah, který před rokem Arii zlomil srdce a pak hned odjel. Oba se bojí s tím druhým spolupracovat, ale přesto to zkusí. Nebudou koukat na tu přitažlivost, která mezi nimi stále je. Nebylo by to přeci profesionální. Mají stejný cíl zachránit hotel a tak musí city stranou. Jenže najdou v sobě tolik síly, aby jeden druhému odolali? A co některá tajemství, která před sebou mají? Dokážou se i přes tohle semknout a jít dál?

Tenhle příběh se četl sám. Nebylo hluchého místa a já si zamilovala všechny postavy v knize.

Víte, jak to dopadne, ale přesto rádi sledujete cestu, kterou se naši hrdinové vydají, než najdou tu svou vysněnou lásku. Je to klidné a přesto velmi zábavné. Dle mého pátrání je tohle jen začátek série, která má zatím 5 dílů a já jsem velmi zvědavá, zda dostaneme i ty další. Chci vědět, co bude dál s hotelem a ostatními. jak se budou vyvíjet vztahy mezi našimi hlavními i vedlejšími hrdiny, kteří mi za tu chvilku přirostli opravdu k srdci.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz